![]() |
Ahmet Çakar'dan Özlü Sözler |
![]() |
![]() |
#1 |
rock_alltime
|
![]() Ahmet Çakar'dan Özlü Sözler*Birazdan sizi kezman’in cocukluguna goturecem
*Ahada küçük çişini yapan futbolcu gördüm *Durun bi’ dakika, şimdi İngiltere’yi futbolda model olarak gösteriyorlar ![]() ![]() ![]() *Futbol playstation değildir ![]() *Şovsa hoş değil, şov değilse sen hoş değilsin ![]() *Geçenlerde Antalya’ya gittim ![]() *Ben futbolun realist yüzüyüm ![]() *Korkuyorum beyler…(Rtük Başkanının haksız yere programa müdehale etmesinin ardından) *Olimpiyat Stadında kurtlarla göz göze geldim ![]() *Ben size geri zekalı demedim, zeka geriliği var dedim ![]() *Yaptığı hareket kesinlikle dangalıklıkdır ![]() ![]() *Her kim ki vicdan muhasebesi yapmıyorsa adam değildir, ********dir, insan değildir! *Spor basını terbiyesizdir ben de onlardan biriyim ![]() *Hakemler bir sabah uyanacaklar ve onlara Merkez Hakem *Komitesi bir ilkbahar sabahı kulaklıkla uyandın mı hiç? diye soracak ![]() *Kazım Kanat : Futbol şovdur hocam *Ahmet Çakar: Peki o zaman donunu indirsin *Ahmet Çakar: Sen benim bukalemun olduğumu mu düşünüyorsun? *Kazım Kanat: Düşünmüyorum hocam ![]() *Ahmet Çakar: Ama ben senin bukalemun olduğunu düşünüyorum… *Ahmet Çakar: Şimdi Kazım ve ben nereye gitsek huzur vermeyiz doğru mu? *Kazım Kanat: Ne diyorsun ya? Niye vermeyelim ![]() *Ahmet Çakar: Ya kazım yapma ![]() *Ahmet Çakar: Şimdi ben bu hakemin yaptığı hataya normal bir vatandaş gözüyle baksam… *Hakan Can: Sen normal bir vatandaş değilsin ama hocam… *Ahmet Çakar: Değilim tabii; ben anasının gözüyüm! *Ahmet Çakar: Ne oldu, Hassassın? *Kazım Kanat: Evet hassasım… *Ahmet Çakar: Özel günün mü? *Rıza Çalımbay: Benim kişiliğim ile ilgili konuşamazsın Ahmet Çakar! *Ahmet Çakar: Bir dakika, bir dakika ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *Rıza Çalımbay: Peki ![]() *Ersin Düzen: Biraz da Anadolu’ya geçelim ![]() ![]() *Ahmet Çakar: Nereden biliyorsun? *Ahmet Çakar: Sen şimdi Benjamin Toshack’ı seversin ![]() ![]() *Kazım Kanat: Seni de seviyorum ben ![]() *Ahmet Çakar: O zaman ben Toshack oluyorum ![]() ![]() ![]() *Ahmet Çakar: Sen şimdi o makasla saçımı mı keseceksin? *Kazım Kanat: Keserim kesmem sana ne? *Ahmet Çakar: Ben sana kesecek başka bir yerimi vereyim onu kes… *Güntekin Onay: Açıkcası ben sizin bazı sözlerinizi tercüme etmedim sayın Çakar, ağır ifadelerdi ![]() *Ahmet Çakar: Ne! Ciddi misin? *Güntekin Onay: Evet, her sözünüzü tercüme etmedim ![]() *Ahmet Çakar: Sahtekarsın sen gültekin… *Ahmet Çakar: Ne o Kazım? Durakladın Hayrola? *Kazım Kanat: Soytarı dedin bana ![]() ![]() *Ahmet Çakar: Ben sana soytarı demedim ![]() ![]() *Kazım Kanat: Ufuk Özerten kimdir biliyor musunuz? Ankara’da salam, sucuk, sosis satardı ![]() ![]() *Kazım Kanat: Doktor sen Fenerbahçe’nin UEFA’da final oynayacağını inanarak mı söylüyorsun? *Ahmet Çakar: Yok hayır ![]() ![]() *Ahmet Çakar: Benjamin Toshack’ın bonfile ve kırmızı şarap istemesi karşısında “Acaba bizimle toshack mı geçiyor diye düşündüm” *Ahmet Çakar: Sen Futbolda sindirella sendromu nedir bilir misin? *Hakan Can: Yok ![]() *Ahmet Çakar: Dur anlatayım ![]() *Gürcan Bilgiç: Türk Milli Takımı beni tatmin etmiyor ![]() *Ahmet Çakar: Tatmin olmuyorsan, bunun için farklı ilaçlar var ![]() *Gürcan Bilgiç: Bordo-Milan maçında kafa golünü sizin attığınız söyleniyor ![]() ![]() *Ahmet Çakar: Hayır yok öyle birşey, attıysam da ben attım, Zidane ortaladı, Dakika 85…Ancelotti’yle Costacurta’nın arasından kalktım, kafayı vurdum…Tamam! *Kazım Kanat: Kalkamazsın sen ![]() *Ahmet Çakar: O zaman gençtim kalktım ![]() (Serdar Bali, konuyu 6 Pas programı sunucusu Melih Gümüşbıçak’ın yarışıp elendiği, Buzda Dans programına getirir ![]() *Ahmet Çakar: Dün akşam ibretle Buzda Dans yarışmasını izledim ![]() ![]() *Melih Gümüşbıçak: Hakemin kararı değil mi hocam? *Ahmet Çakar: Ne demek ya! Ben hakemleri eleştirmişim, Buz Dansı hakemlerini mi eleştirmeyeceğim? *Melih Gümüşbıçak: Nasıl yani, bana gelince hakemler kötü mü oluyor hocam? *Ahmet Çakar: Hayır ne demek ya ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|