![]() |
Duyar Mısın Son Kez.......??? |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Duyar Mısın Son Kez.......???![]() Duyarmısın son kez arkandan ağlasam hissedermisin gözyaşlarımı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() senden sonra hiçbişeyim kalmadı be gülüm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Seni ve herşeyi bırakıyorum gidiyorum işte(kal de gitme de kalde kalayım) -Git çık hayatımdan asla dönme(ne olur dinleme kal diyemiyorum yalvarırım gitme) -hayatında mutluluklar(kalde mutlu olalım nolur) -Sanada hoşçakal(gitme ölümüm olur gitme) Zaman ne gösteriri bilmem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gidiyorum "Elveda"
Unuttuğum bişey varsa sende kalsın Ben unutamayacaklarımı ister istemez yanımda götürüyorum ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Duyar Mısın Son Kez.......??? |
![]() |
![]() |
#2 |
|
![]() Cevap : Duyar Mısın Son Kez.......???süperrrrrrrrrr olmuş tşkler |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
fatmanur
|
![]() Cevap : Duyar Mısın Son Kez.......???puuuu yaw allahımın krosu sude deget yaw sen adam olman
Sen öyle rahmet edersin ki rahmetinin bir cilvesi cennetim olur Rahmetinden bir parıltı sonsuz mutluluğumdur Rahmetinin bir damlası herkesin rızkına kefil olur Su çorak gönlüme merhametini indir Su fani ömrümü sonsuzluğa eriştir ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() Cevap : Duyar Mısın Son Kez.......???fatmanur ben seni okulda bulurum görüşcez seninle sanane bea:) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
fatmanur
|
![]() Cevap : Duyar Mısın Son Kez.......???görüsürüz lol:p |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() Cevap : Duyar Mısın Son Kez.......???görüşürüz canım görüşcez zaten görürsün sen:):):)canberk ne yapıo bu arada:) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
fatmanur
|
![]() Cevap : Duyar Mısın Son Kez.......???hmm ince mezular onllar senn anlaman o işlerden |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() Cevap : Duyar Mısın Son Kez.......???yaaaa sen öle san hıh anladığındanmı sevdiğin kişiyle çıkmıosun |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
fatmanur
|
![]() Cevap : Duyar Mısın Son Kez.......???ben çıkmam kızım işim olmaz öle seylerle |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]() Cevap : Duyar Mısın Son Kez.......???hıh seninmi işin olmazsış bilmesem yutturacan yani nese yaw kapatalım bu konuyu şiire bayıldım bın vallla aynen beni anlatıor ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
fbmerve
|
![]() Cevap : Duyar Mısın Son Kez.......???DOSTLUK ONURDUR ÖLMDE OLSA SONNDA KISKANMK İHTİYÇTR RUHUNDA DOSTLUK VARSA GÜNEŞ ANLMSZDR GECE OLMAYINCA DOSTLUK KUSRSZDR SEN OLMYNCA |
![]() |
![]() |
|