![]() |
Ey Hayatımın Yalanı!... |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Ey Hayatımın Yalanı!...Bir kerede sen yak canımı…nasılsa bu yürek alışkın ya yanmaya ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ama iyiki de çıktın hayatımdan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sen benim diğer yarımdın ya sen benim canımdın sen benim hayatımdaki en güzel şeyimdin
![]() ![]() ![]() Ne yapmanı isterdim bilio musun adam gibi çıkıp karşıma seni sevmiyorum zaten hiç sevmemiştim demeni beklerdim o zaman daha çabuk nefret edebilirdim senden ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ama ne adam gibi seni sevmiyorum dedin ne de hayatımdan çıkıp gittin ne oldu biliyo musun _?senin yalan sevgin benim gerçek sevgimi yendi yara açtı yüreğimde kocaman kapanmak bilmeyen gittikçe derinleşen bir yara ![]() ![]() Anladım anladım iş yine bana düştü gidip kendime gelmem lazım yine yüreğimi başkasının kanatmasına izin vermeme hazır olmam lazım Zaten hep öyle yapmadım mı üzgünüm o zaman hoşça kal seni yalanların beni ise gerçeklerim bekler… ![]()
![]() |
Cevap : Ey Hayatımın Yalanı!... |
![]() |
![]() |
#2 |
fbmerve
|
![]() Cevap : Ey Hayatımın Yalanı!...sen benim ömrümsün sen benim yaşadım SENSİN |
![]() |
![]() |
|