Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
hayatımın, yalanı

Ey Hayatımın Yalanı!...

Eski 02-27-2008   #1
gülgüzeli
Icon4

Ey Hayatımın Yalanı!...

Bir kerede sen yak canımı…nasılsa bu yürek alışkın ya yanmayabu yürek hep mahkum ya yalnızlığabir de sen vur bir kerede sen yık bu zorla kurduğum dünyamıalıştı ya zaten her defasında kendini zorda olsa toplamayahiçbir zaman mutluluk getirmemişti seçimlerimhep elimden kayıp gittiyine hüsran yine acı sanki hiç dinmeyecek gibi bu sancıne istedinki benden hayallerimden,sevgimden ne istedin_?madem sevmicektin madem bitiricektin birgün,niye seviyorum dedin_? Hoşuna gidiyo dimi seni senin için acı çekmem,mutlu ediyo demi seni_?mutlu ol o zmn ben böle için için yanarken sen mutlu ol gelip giden günler bnm canımı yakarken senn hoşuna gitsin
Ama iyiki de çıktın hayatımdaniyilide bittin iyikide gittin Yalan sevgilere yalan kişilere yer yok artık hayatımda senin yalanların var oysa benim gerçeklerm ne kadar da farklıymışız aslında sen yalandan seviyosun hep sahte gülümsemeler hep yalan sözler söylüyosun,oysa ben yürekten seviyorum gülünce içten gülümsüyorum ben gerçekleri seviyorum…ben senin gibi insanları sevgiden soğutmuyorum başkalarının acı çekmesi mutlu etmiyo benidedim ya sen yalansın ben gerçek…

Sen benim diğer yarımdın ya sen benim canımdın sen benim hayatımdaki en güzel şeyimdinama her şeyin yalan olduğu gibi bunlarda yalan çıktı sen benim her şeyimdin de ben senin hiçbirşeyinmişim ben fark edememişim
Ne yapmanı isterdim bilio musun adam gibi çıkıp karşıma seni sevmiyorum zaten hiç sevmemiştim demeni beklerdim o zaman daha çabuk nefret edebilirdim sendenyalan olduğun gibi yalanları da sevmemeyi öğrenebilirdimama ne yazıkki bir yalanı sevdim bir yalan yüzünden bu haldeyim bir yalan yüzünden bu kadar kırgınım bu kadar kızgınım bu kadar yorgunum!
Ama ne adam gibi seni sevmiyorum dedin ne de hayatımdan çıkıp gittin ne oldu biliyo musun _?senin yalan sevgin benim gerçek sevgimi yendi yara açtı yüreğimde kocaman kapanmak bilmeyen gittikçe derinleşen bir yara
Anladım anladım iş yine bana düştü gidip kendime gelmem lazım yine yüreğimi başkasının kanatmasına izin vermeme hazır olmam lazım
Zaten hep öyle yapmadım mı üzgünüm o zaman hoşça kal seni yalanların beni ise gerçeklerim bekler…

Cevap : Ey Hayatımın Yalanı!...

Eski 02-27-2008   #2
fbmerve

Cevap : Ey Hayatımın Yalanı!...

sen benim ömrümsün sen benim yaşadım SENSİN
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com