![]() |
Affet Beni Anneciğim... |
![]() |
![]() |
#1 |
fatmanur
|
![]() Affet Beni Anneciğim...Dikkatlice okumanızı rica ediyorum ![]() ![]() Makine Mühendisi Ahmet Bey’in hayat macerası İstanbul’un varoş semtlerinden birinde başlamıştı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hatice Hanım, kendi halinde, mütedeyyin, kalbi insan sevgisiyle dolu ve çocuğu Ahmet’e çok düşkün bir kadındı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Halbuki Hatice Hanım evladını beslemek ve ona iyi bir gelecek hazırlamak için saçını süpürge ediyordu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu duygularla liseyi bitirdi Ahmet ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir gün enteresan bir şey oldu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aradan 4-5 yıl geçmişti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Terden sırılsıklam bir vaziyette uyanmıştı Ahmet! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Evet kıymetli okuyucularım, isterseniz hikayenin sonunu Ahmet’in kendisinden dinleyelim; o an kanımın donduğunu ve gözyaşlarımın içime aktığını hissettim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mektubu aldım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() “Ey sevgili oğlum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sevgili oğlum; sen büyürken çirkin yüzümle sana bir utanç kaynağı olduğum için de ayrıca üzgünüm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Allah seni eşinle, çocuklarınla birlikte her türlü kötülüklerden esirgesin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Evet mektuptaki yazı bitmişti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Evet değerli dostlarım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Diyen ne güzel söylemiş; “Ana başta tac imiş ![]() ![]() Her derde ilaç imiş ![]() ![]() Bir evlat pir olsa da ![]() ![]() Anaya muhtaç imiş ![]() ![]()
Sen öyle rahmet edersin ki rahmetinin bir cilvesi cennetim olur Rahmetinden bir parıltı sonsuz mutluluğumdur Rahmetinin bir damlası herkesin rızkına kefil olur Su çorak gönlüme merhametini indir Su fani ömrümü sonsuzluğa eriştir ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Affet beni anneciğim... |
![]() |
![]() |
#2 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Affet beni anneciğim...Ağlattın beni fatmanur yaa ![]() ![]() Ne yazıkki aynı ahmet gibi bi çok gencimizde anne ve babalarından utandıkları için bi çok ortamda onlarla birlikte bulunmalarını istemiyorlar ne kadar acı bi olay! Allahım affetsin onları ![]() ![]() ![]() ![]() Kimi anasının babasının kıyafetini beğenmiyor, kimi konuşma tarzını ![]() ![]() ![]() ![]() Bu konuda yaza bileceğim konuşulacak okadar çok şey varki ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
fbmerve
|
![]() Cevap : Affet beni anneciğim...çok güsel olmuş fatmanur ben merve seni çok seven arkadaşın tebrikler arkadşım bravoo canımya |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
fatmanur
|
![]() Cevap : Affet beni anneciğim...okuyan gözlerinize sağlık ![]() |
![]() |
![]() |