![]() |
Nefesin Değsin Nefesime!... |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Nefesin Değsin Nefesime!...öyLe Çok özLedim ki Seni en yakın şahitidir gözyaşLarım gözLerimden taşarak dışa vuran ![]() ![]() ![]() BöyLesine yüreK doLusu sevince
uzak oLmak,ayrı kaLmak yüreğin her köşesinde ince bir sızı oLup yakıyormuş Aşığın canını ![]() ŞimdiLerde canım öyLe yanıyorKi! Sesini duymak yetmiyor Nefesin değsin istiyorum nefesime DudakLarım tenine değerek aLev aLsın yine utanıp sıkıLayım gözLerindeki derinLiğe daLayım tartışaLım gerekirse sen barışmak için uğraş ben nazLanayım ![]() ![]() ![]() Uzattığım eLLerim boşLukta kaLmasın parmaklarımız dolansın,ruhLarımız sarmaş doLaş Aşkın çemberine takıLsın ![]() ![]() ![]() Çelme takmasın artık mesafeler yüreğimize ![]() Dilerim ki Kaderime seni yazan, yoLuna yoLumu sürsünde ayak izLerin işLesin içime ![]() ![]() ![]() Öznesi,nesnesi,tümleci biz olalım sevdaya dair her cümlenin mısralar Aşkımızla hayat buLsun,yükLem her daim KAVUŞMAK oLsun ![]() ![]() ![]() Ve vusLata açıLsın her kapı Demir parmakLıkLar ardına hapsedeLim AyrıLığı! 20 ![]() ![]()
|