Bir Erkeğin Ağzından İşte Böyle Laf Alınır... |
|
|
#1 |
|
gülgüzeli
|
Bir Erkeğin Ağzından İşte Böyle Laf Alınır...Kadin: Ben olursem ne yaparsin? Tekrar evlenir misin? Adam : Hayir Kesinlikle hayir !! Kadin: Neden?? Evli olmak hosuna gitmiyor mu!!?? Adam : Oyle demek istemedim Tabi ki gidiyor Kadin: O zaman neden tekrar evlenmezsin ki?? Adam : Tamam Tamam Evlenirim Kadin: (yuzunde uzgun kirgin bir ifadeyle)Evlenirsin ![]() Adam : (ne diyecegini bilemez ve azicik kizgin bir iç çeker) Kadin: Onunla bizim yatagimizda mi yatarsin? Adam : Baska nerde yatilabilir ki?? Kadin: Benim resimlerimi kaldirip yerlerine onun resimlerini koyar misin?? Adam : Sanirim bu yapilacak en uygun sey olur Kadin: O zaman onun benim ayakkabi koleksiyonumdan Ayakkabilar giymesine de izin verirsin ![]() ![]() ![]() ?? Adam : Hayir onun ayaklari 37 numara ![]() ![]() Kadin: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ? !!!Adam : Haa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() !!! 25 25yorum sizin
|
|
#2 |
|
black_R-O-S-E
|
Cevap : Bir Erkeğin Ağzından İşte Böyle Laf Alınır...kadında ne zeka varmış ya ![]() xD bu olaydan çıkarılcak çok ders var gerçekten![]() ![]() xD![]() erkek milleti işte![]() ![]() 25teşekkürler gülgüzeli ![]()
|
|