Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
babasına, sözü, şehidin

Şehidin Babasına Son Sözü

Eski 02-24-2008   #1
Şengül Şirin

Şehidin Babasına Son Sözü

Şehidin babasına son sözü
Baba eğer şehit olmayıp dönersem, çalışıp seni hacca göndereceğim Sana söz veriyorum!

Diyarbakır şehidini Kürtçe ağıtlarla son yolculuğuna yolladı
Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) Irak’ın kuzeyine yönelik sürdürdüğü kara operasyonunda şehit düşen komando er Erkan Aslan için memleketi Diyarbakır’da cenaze töreni düzenlendi Kürtçe ağıtlar eşliğinde toprağa verilen şehit er Aslan’ın yürüme engelli babası Hakkı Aslan, oğlunun naşını koltuk değnekleriyle ayakta asker duruşuyla karşıladı
Şehit er Aslan için doğum yeri olan Eğil İlçesi Balaban Köyü’nde düzenlenen törene Diyarbakır Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Ata Aklan, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay İsmet Eroğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı
Şehit oğlunun getirilen cenazesini koltuk değnekleriyle aykata karşılayan yürüme engelli baba Aslan, şunları söyledi:
"Oğlumun teskeresine 2 ay kalmıştı Şehit düşmeden 3 gün önce beni arayarak Kuzey Irak’a operasyona gideceğini söyledi, helallik istedi Benim şehidimle birlikte 19 çocuğum vardı Ama Erkan bana çok düşkündü Erkan ‘Baba eğer şehit olmayıp dönersem, çalışıp seni hacca göndereceğim Sana söz veriyorum’ dedi Yüreğim yanıyor" Anne Nezire Aslan ve şehit erin ablası Seher Aslan’ın Kürtçe ağıtları, cenazeye katılanları ağlattı Köydeki çocuklar, Genelkurmay Başkanlığı’nın internet sitesinde yer alan operasyon fotoğraflarının üzerine “Bizim için can verdin , artık senin için yaşayacağız" yazılı pankartlar taşırken, köylülerde “Vatan size minnettar", “Azizin şehidim, toprağı vatan yaptın" pankartı taşıdılar Daha sonra kalabalık “kahrolsun PKK kahrolsun Apo" sloganlar atarak mezarlığa doğru yürüyüşe geçti
Cenaze törenine katılan binlerce kişi ellerinde Türk bayraklarıyla PKK lanetlendi

Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Şehidin Babasına Son Sözü

Eski 02-24-2008   #2
black_R-O-S-E

Cevap : Şehidin Babasına Son Sözü

Baba eğer şehit olmayıp dönersem, çalışıp seni hacca göndereceğim Sana söz veriyorum!

insanın için parçalanıyoteşekkürler

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com