![]() |
Caddelerde Rüsgar |
![]() |
![]() |
#1 |
hayko26
|
![]() Caddelerde Rüsgar![]() Caddelerde sisli, puslu bir kis ikindisi ![]() Agaçlarda salkim salkim eski zamanlardan kalma anilar ![]() ![]() ![]() Yapraklarda yere düsmeye hazirlanan yagmur damlalari ![]() ![]() ![]() Bir yaprak kipirdiyor iste, gümüsi bir damla usulca yere düsüyor ![]() Sen sanki, yapraklarin arasindan bana müzipçe gülüyorsun ![]() Beni her zaman sasirtirsin zaten ![]() ![]() Farkina bile varmadan bir sarki dökülüyor dudaklarimdan []"Caddelerde rüzgâr, aklimda ask var ![]() ![]() Rüzgâr keskin isligi ile sarkima eslik ediyor ![]() Istasyon Caddesi'nin tenhaligi nedense ilk defa içime dokunuyor ![]() Arabaya binsem ve birlikte gezdigimiz yerlere gitsem, evimde siirler okuyarak telefonunu beklesem, telefonunun gelmedigi zaman seni baska yerlerde arasam ![]() Sonra sen gelsen yanima, yine "seviyorum" desen, ben yine senin gözlerinde sorsuzluga mahkum edilen askimi görsem ![]() Ayrica sarkilar gerçek oldu bu kez ![]() Caddelerde rüzgâr, aklimda ask var ![]() ![]() Yalnizim, üsüyorum, özledigimse çok uzaklarda ![]() Bahçeme melekler yagiyor, hepsi de tanidik ![]() Senden dogan, gözlerinde hayat bulan, bizi koruyan, kollayan ve en önemlisi ikimizi bir araya getiren melekler ![]() ![]() ![]() Son kez yine seninle gezmistik oralari ![]() Sen kimbilir belki de, uzak bir kitanin, uzak bir sehrindesin simdi ![]() Benimse herseyim ayni ![]() Geceleri bodrum katlarina yagmur daha çok yagiyormus, bugünlerde bir tek bunu ögrendim ![]() Bir de geceleri daha uzun sanki, bitmek bilmiyor ![]() ![]() Bana anlatmak için neler biriktirdin içinde? Benim sana anlatacagim yeni birseyler yok ![]() Dedim ya, her sey ayni ![]() Ama sanki biraz mahsunluk çöktü üzerime, bir de gülüslerim sanki biraz azaldi ![]() Sen olsaydin hemen anlardin ![]() ![]() Arkadasim, dostum, ögretmenim, sevdigim ![]() ![]() Kosulsuz bir sevgiyle sevdim seni, baglandim ![]() Sen kimbilir belki de, uzak bir kitanin, Uzak bir sehrindesin simdi ![]() Benimse içimde kocaman bir bosluk var ![]() Üzülmüyorum, içimdeki boslukta birtek özlemin yankilaniyor ![]() ![]() Hayir, sana anlatmak için yeni seyler biriktirmiyorum içimde, çok istesen hikayeler uydururum ![]() Ama hikayelerimden önce itiraflarim olacak ![]() Kendimden bile gizledigim duygularimin itiraflari ![]() Sana asik olmaktan delice korktugumu, sana bakarken içimin titredigini ![]() Daha pek çok, sirrimi anlatacagim sana ![]() Gerçi anlatmama gerek yok, sen zaten hepsinin çoktan farkindasin ![]() ![]() ![]() belki de uzak bir kitanin, uzak bir sehrindesin simdi ![]() Bense odamda senden uzak ![]() Hayir beni merak etme, üzülmüyorum ![]() ![]() Biliyorum, ikimizde yoktuk bu ask basladiginda ve çok iyi biliyorum, sonsuzluga mahkum edildi bizim askimiz ![]() Dedim ya, beni merak etme ![]() ![]() Yalnizca biraz, biraz üsüyorum ![]() ![]() ![]() ![]() alıntıdır
![]() |
|