![]() |
Kes Sesini Yüreğim...! |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Kes Sesini Yüreğim...!Kes sesini yüreğim ![]() ![]() Duyan yok seni ![]() ![]() ![]() ![]() Yaralama kendini,geçmez bu içimi acıtan bıçak izleri ![]() ![]() Boşuna arama kaybettin sen en kıymetli incini ![]() ![]() Bak şimdi daha hoyrat eser oldu rüzgarlar,kaldırdım yorganlarımı sarıp sarmalayamam ki seni ![]() ![]() Ne zaman geçer diye düşünme,hiç geçmez yüzündeki bu kan revan sevda izleri ![]() ![]() Benliğimi saran tuhaf bir şey bu esir ediyor beni senin tenine ![]() ![]() Uğraşma yüreğim bu vazgeçilmezle ![]() ![]() Sen ne kadar istemesende canını yakan bu dikenli teller hep var olacak içimizde ![]() ![]() Korkuyorum,geceler acıtıyor içimi ![]() ![]() Zaman geçtikçe yaram daha çok acıtıyor beni ![]() ![]() Deli gibi sever kıskanırdık hani ![]() ![]() Unutamam demişti ya ![]() ![]() Yoksa unuttumu beni ![]() ![]() Küçüğündüm senin hani ![]() ![]() Nerede o sözünün eri ![]() ![]() Ettiğin yeminlerle istemiştin kalbimi ![]() ![]() Bak şimdi yüreğine,içinde benden bir parça gizli ![]() ![]() Nasıl olurda unutursun geçmişi ![]() İstemiyorum senin için basit bir geçmiş olmayı ![]() ![]() Ben isterdim ki geleceğin,kaderin olmak ![]() ![]() Bütün zorluklarla senin için savaşmak ![]() Çıkamıyorum içinden bu çaresizliklerin ![]() ![]() İçimde sen diye haykıran kalbimle yapamıyorum hiç sevmemiş gibi ![]() ![]() Olmuyor yalvarırım anla beni ![]() ![]() ![]() ![]() Hayallerle avunamaz oldum artık bana yalnız sen gerekli ![]() ![]() Yalvarırım aş artık bu engelleri ![]() ![]() Hakettiğim gibi sev beni ![]() ![]() Hakettiğimiz gibi yaşayalım geleceğimizi ![]() ![]() Bana ver seni,içime hapset gözlerini ![]() ![]() Yalvarırım gitme!! Beni ölümlere mecbur etme ![]() ![]() Sev beni hakettiğim gibi
![]() ![]() Sev beni seni sevdiğim gibi ![]() ![]() Seversen yaşarım bu hayatı gidersen değil ![]() ![]() Kal benimle sevmek günah değil ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Kes Sesini Yüreğim...! |
![]() |
![]() |
#2 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Kes Sesini Yüreğim...!çok anlamlı bi şiir teşekkürler:img-cray::img-cray:
|