|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bakın, kaldırabilirmisin, kesinlikle, sevgiyi |
![]() |
Sen Bu Sevgiyi Kaldırabilirmisin !...Kesinlikle Bi Bakın! |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Sen Bu Sevgiyi Kaldırabilirmisin !...Kesinlikle Bi Bakın!Sen Bu Sevgiyi KaLdırabiLirmisin ! ![]() ![]() ![]() ![]() Gel desem sana ![]() ![]() ![]() hiçbir şey sorma,hiçbir şey konuşma,sadece gel ![]() ![]() gelirmisin?? hadi desem yada ![]() ![]() hiç birşey sormadan yine benimle yürür müsün sonu belirsiz ![]() ![]() ![]() bakmasan, görmesen ,duymasan beni günlerce ![]() ![]() ![]() ![]() yine beni sever misin?? gözden ırak olan gönülden de uzak olurmuş derler ya ![]() ![]() ![]() yanımda olup uzak olanlardansan,uzakta olup içimde olmayı becerebilir misin ![]() ![]() ''seni sevdim ![]() ![]() diyebilir misin?? her ayrılışımızda sabaha,bir daha görmeme korkusuyla delirir misin?? her gelen telefonda'ben diye irkilir misin sebepsiz?? beni her dakikana taşıyıp yaşamayı becerebilir misin?? gelirsem bi gün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kapris yapmak istesem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ne şart ne konum olursa olsun,gözbebeklerimin hep aynı bakacağını bilebilir misin ![]() ![]() ölsem birgün,yaşadığın her gün için benimle,'bir saniye için bile pişman degilim ' diyebilirmisin ![]() ![]() ![]() Sen ,bu sevgiyi kaLdırabiLir misin
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Sen Bu Sevgiyi Kaldırabilirmisin !...Kesinlikle Bi Bakın! |
![]() |
![]() |
#2 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Sen Bu Sevgiyi Kaldırabilirmisin !...Kesinlikle Bi Bakın!Daha önce görmüştüm paylaşım için sağol
|