![]() |
Kaç Kez Gittim Senden |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Kaç Kez Gittim Sendenkaç kez gittim senden ![]() yanilgiler yalnız yaşanırdı ve sen her zamankinden daha çok yoktun ![]() sensizliğin hiçbir türüne alışamadığımı bilirdin, ama yoktun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kaç kez gittim senden ![]() yine sana döndüm, her defasında sana döndüm, zemherilerde yere düşürülmüş bir çiçek kadar çaresizdim; üşüyordum ellerin olmayınca tenimde ![]() yenilgiler yalnız yaşanırdı ve sen her zamankinden daha çok yoktun ![]() ![]() ![]() ![]() kaç kez gittim senden ![]() kendimden gittim ![]() ![]() işte bu yüzden, yalnızca bu yüzden kaç kez yine sana döndüm ![]() ![]() her yeni buluşmada biraz daha benimdin ve sen her zamankinden daha çok yoktun ![]() kimbilir hangi mevsimlerde unutulmuş bir şarkıydı dudaklarını kanatan ![]() yanlış basan notalarda ben hiç olmadım, saklama sakın ![]() ![]() ![]() ![]() kaç kez gittim senden ![]() kendimden gittim sonunda ![]() ![]() ![]() sen uzaklıklarda kendini arardın; benim yakınlıkarımsa yalnızca sanaydı ![]() yanlış kurulmuş denklemlerde çözüm aramak yakışmazdı sana ![]() ![]() her sözün ayrılık üzre fermanlandı ve sen her zamankinden daha çok yoktun ![]() ![]() ![]() kaç kez gittim senden ![]() yine sana döndüm, her defasında sana döndüm ![]() ellerimi eski sıcaklığınla tutman yeterliydi, bilirdin ama sen her zamankinden daha çok yoktun ![]() kaç kez gittim senden ![]() kaç kez yine sana döndüm ![]() ![]() ![]() ![]() anlatmak yetmez sevdiğim; anlamak yetmez ![]() birgün sensizliği sana bırakıp düşersem toprağa, korkuyla uyanacaksın gecenin bilinmez bir yerinde ![]() ![]() buz kesecek elin, ayağın ![]() sarsılacaksın! bir anı seçeceksin kendine; bu kez hayal olma sırası bana gelecek ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Kaç Kez Gittim Senden |
![]() |
![]() |
#2 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Kaç Kez Gittim SendenTeşekkürler okuyan gözlerinize sağlık ![]() |
![]() |
![]() |
|