![]() |
Kendini Eksik Hisseden Çocuk |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Kendini Eksik Hisseden ÇocukJaponya'da bir çocuk 10 yaşlarındayken bir trafik kazasi geçirmiş ve sol kolunu kaybetmiş ![]() Oysa çocuğun büyük bir ideali varmiş ![]() ![]() Sol kolunu kaybetmekle birlikte, bu hayali de yıkılan çocuğunun büyük bir depresyona girdiğini gören babası, Japonya'nin ünlü bir Judo ustasına gidip yapilacak bir şeyin olup olmadığını sormuş ![]() ![]() Hoca: Getir çocuğu ![]() ![]() ![]() Ertesi gün baba-oğul varmışlar hocanın yanına ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ertesi gün çocuk geldiğinde hocası ona bir hareket göstermiş ve "bu hareketi çalış" demiş ![]() Çocuk bir hafta aynı hareketi çalısmış ![]() ![]() gitmiş ![]() sormuş ![]() Hocanın cevabı: - Çalışmaya devam et olmuş ![]() ![]() ![]() 2 ay,3 ay,6 ay derken çocuk okuldaki bir yılını doldurmuş ![]() ![]() yıl boyunca hep o aynı hareketi tekrarlamış ![]() Hocanın yanına tekrar gitmiş: Hocam bir yıldır aynı hareketi yapıyorum bana baska hareket göstermeyecek misiniz? - Sen aynı hareketi çalış oglum ![]() ![]() ![]() 2 yıl ,3 yıl, 5 yıl derken çocuk judodaki 10 ![]() ![]() Bir gün hocası yanına gelip ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Delikanlı şok olmuş ![]() ![]() ![]() Ünlü judocuların katıldığı turnuvada hiçbir şansının olmayacağını düşünmüş; ama hocasına saygısından ses çıkarmamış ![]() Turnuvanın ilk günü delikanlı ilk müsabakasına çıkmış ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Finalde Delikanlının karşısına ülkenin son on yılın yenilmeyen şampiyonu çıkmış ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tam bir üstat, delikanlı dayanamayıp hocasının yanına koşmuş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Olmaz demiş hocası ![]() ![]() ![]() Çaresiz çıkmış müsabakaya ![]() ![]() ![]() ![]() -Hocam nasıl oldu bu iş? Benim bir kolum yok ve bildiğim tek bir hareket var ![]() Nasıl oldu da ben kazandım ? -Bak oğlum 10 yıldır o hareketi çalışıyordun ![]() ![]() Bu bir, İkincisi de o hareketin tek bir karşı hareketi vardir ![]() ![]() Bunu anlatan kişi bir de şunu ekledi: "İnsanlarin eksiklikleri bazen, aynı zamanda en güçlü tarafları olabilir: Ama yeter ki bu eksiklik kafalarında olmasin ![]() ![]() __________________
![]() |
Cevap : Kendini Eksik Hisseden Çocuk |
![]() |
![]() |
#2 |
merve16
|
![]() Cevap : Kendini Eksik Hisseden Çocuksüpermiş valla çok doğru insan istedimi herşeyi yapar bence de ![]()
![]() |
Cevap : Kendini Eksik Hisseden Çocuk |
![]() |
![]() |
#3 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Kendini Eksik Hisseden ÇocukTeşekkürler vakit ayırdığınız için ![]() |
![]() |
![]() |
|