![]() |
Aşkın Fotoğafı(Mutlaka Okuyun) |
![]() |
![]() |
#1 |
suskun
|
![]() Aşkın Fotoğafı(Mutlaka Okuyun)Mut'un bir dag koyunde dostlarla birlikte gezerken yasli bir kari kocayi gordum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tezekten yapilmis evlerinin bahcesinde oturduklari kanepenin bir tarafinin tamamen kirik oldugunu, kanepenin saglam tarafina sıkısarak oturduklarini ve sohbet ettiklerini anladim ![]() Yuzlerinde bir tebessum vardi ![]() ![]() Kanapenin bir tarafi tamamen kirilmisti ![]() ![]() ![]() Evin halinden ve kari kocanin kilik kiyafetinden maddi durumlarinin hic iyi olmadigi ve yeni bir kanepe alacak guclerinin olmadigi hemen anlasiliyordu ![]() ![]() ![]() Selamlastiktan sonra, 'Kanepe kirilmis' dedim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bize ![]() ![]() Kadin da tamamladi, ' He ya yetiyor bize bak ne guzel oturuyoruz' Sevdigimin elini daha sıkı sıkı tuttum ![]() ![]() ![]() Oyle ya,' Ask bu kanepe neden kirik, neden yeni bir kanepe almiyoruz' diye dirdir etmek, şikayet etmek yerine, 'Kanepenin saglam tarafini paylasmak' degil midir? ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı ![]()
![]() |
Cevap : Aşkın Fotoğafı(Mutlaka Okuyun) |
![]() |
![]() |
#2 |
black_R-O-S-E
|
![]() Cevap : Aşkın Fotoğafı(Mutlaka Okuyun)teşekkürler suskun ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|