Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aşkın, fotoğafımutlaka, okuyun

Aşkın Fotoğafı(Mutlaka Okuyun)

Eski 02-21-2008   #1
suskun

Aşkın Fotoğafı(Mutlaka Okuyun)

Mut'un bir dag koyunde dostlarla birlikte gezerken yasli bir kari kocayi gordum Baktim bir kanepenin uzerinde oturuyorlar Iyice yaklastigimda
tezekten yapilmis evlerinin bahcesinde oturduklari kanepenin bir tarafinin tamamen kirik oldugunu, kanepenin saglam tarafina sıkısarak
oturduklarini ve sohbet ettiklerini anladim

Yuzlerinde bir tebessum vardi

Kanapenin bir tarafi tamamen kirilmisti

Evin halinden ve kari kocanin kilik kiyafetinden maddi durumlarinin hic iyi olmadigi ve yeni bir kanepe alacak guclerinin olmadigi hemen
anlasiliyordu

Selamlastiktan sonra, 'Kanepe kirilmis' dedim Yasli adam buyuk bir bilgelikle cevap verdi, ' Biz de saglam tarafina oturuyoruz Yetiyor
bize'

Kadin da tamamladi, ' He ya yetiyor bize bak ne guzel oturuyoruz'

Sevdigimin elini daha sıkı sıkı tuttum

Oyle ya,' Ask bu kanepe neden kirik, neden yeni bir kanepe almiyoruz' diye dirdir etmek, şikayet etmek yerine, 'Kanepenin saglam tarafini paylasmak'
degil midir?

alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Aşkın Fotoğafı(Mutlaka Okuyun)

Eski 02-21-2008   #2
black_R-O-S-E

Cevap : Aşkın Fotoğafı(Mutlaka Okuyun)

teşekkürler suskunçok anlamlı bi paylaşm olmuş

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com