![]() |
Bir Gidiş Çemberindeyim! |
![]() |
![]() |
#1 |
suskun
|
![]() Bir Gidiş Çemberindeyim!![]() ![]() Yolunda gitmeyen, gidemeyen bir şeyler var çözemediğim ![]() ![]() ![]() Şairler söyler işte ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() “ Hasret mi, gurbet mi, ne hallerdeyim Sevdamın kahrını çeker yüreğim Varsa bir çaresi söyle bileyim Umut yıkık kalbim kırık acı çeker yüreğim ![]() Bir kaybediliş noktasında bocalayıp durdum uzun zamandır… Ya kaybettim, ya arıyordum ![]() “ Oysa yitirdiklerimiz, belki de görmeyi bilemediğimiz ![]() Ve belki bulduklarımız; zaten unutmaya çalıştıklarımız…” Ve bunu söylemekle kalmıyor düş yolcusu, şunları da ekliyor üstelik “ Sen göğsüme vurulan bir zincir gibi kopmadın HAYRET ![]() ![]() Ben gecende gezinen bir suçlu gibi yakalanmadım HAYRET! ![]() ![]() Ben bir kayıplar pazarında olabilirim ![]() ![]() Sen Ey Yağmur ve de SEN EY! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() “Unutmak o kadar kolay mı sandın? Yolarım bana aşktır artık ![]() “Bir gidiş çemberindeyim ![]() ![]() nereye bilmiyorum ![]() ![]() bir buluş yolundayım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ha gayret güzelim gayret ![]() ![]()
|