![]() |
Yok Artık ''Eyvallahım'' Yürekten Vuranlara.. |
![]() |
![]() |
#1 |
zeynoo
|
![]() Yok Artık ''Eyvallahım'' Yürekten Vuranlara..Simdi yarali yüregimden tükenmisligin ayazindan benligimin yüreginden cikacak su son sözleri Iyi Dinle ![]() ![]() ![]() Gözyaslarim yanaklarimla sevisirken omuzlari basimin altinda olan insan Bana baktigin gibi kimlere bakmissin Ellerimi tuttugunda ellerinin niye okadar itici oldugunu simdi cok daha iyi anliyorum Ellerimi tutan o ellerde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sen hala anlamadiysan Ve hala istiyorsann Ben yokum ki artik biz olamayiz bundan gayri ![]() ![]() Tut istedigin eli ![]() ![]() ![]() Koy basini aglayan herkezin omzuna Bak simdi bana baktigin gibi ele Ne Kanimda Ne Canimda Ne de Umurumda degilsin ![]() ![]() Yikilirdim belki yikan sen olmasaydin Aglardim ugruna ![]() ![]() ![]() Simdi cek git yoluna ![]() ![]() ![]() Yalan asklara ![]() ![]() ![]() Yooook artik ''eyvallahım'' yürekten vuranlara !!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Yok Artık ''Eyvallahım'' Yürekten Vuranlara.. |
![]() |
![]() |
#2 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Yok Artık ''Eyvallahım'' Yürekten Vuranlara..Ne Kanimda Ne Canimda Ne de Umurumda degilsin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Simdi cek git yoluna ![]() ![]() ![]() Yalan asklara ![]() ![]() ![]() Yooook artik ''eyvallahım'' yürekten vuranlara !!!! ![]() ![]() ![]() Bu arada çoştum ben:) harikaydı bitanem tek kelimeyle harikaydı yaa,yüreğine sağlık cano:sm_wink:
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
zeynoo
|
![]() Cevap : Yok Artık ''Eyvallahım'' Yürekten Vuranlara..coş canımcım coşş bizden başka yok zaten bu gece ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Yok Artık ''Eyvallahım'' Yürekten Vuranlara..evet canım ya ne olur ne olmaz biz bekleyelim bu gece forumu:)) ama harika ya bu şiir Tut istedigin eli ![]() ![]() ![]() Koy basini aglayan herkezin omzuna Bak simdi bana baktigin gibi ele ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
zeynoo
|
![]() Cevap : Yok Artık ''Eyvallahım'' Yürekten Vuranlara..beğenmene sevindim canımcımmm evde son günlerimi yaşıyorum zaten uykum gelene kadar burdayım ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Yok Artık ''Eyvallahım'' Yürekten Vuranlara..tamam canım inş senin uyku bian önce gelir zaten sabahı ettik sayılır:)) bende ezanı bekliyorum:sm_wink: yolculuk ist demi cano |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
zeynoo
|
![]() Cevap : Yok Artık ''Eyvallahım'' Yürekten Vuranlara..yok canım istanbuldayım zaten haftasonu ıspartaya gidicem:( |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Yok Artık ''Eyvallahım'' Yürekten Vuranlara..Tamam ben karıştırdım ![]() sağlık olsun:sm_wink: |
![]() |
![]() |
|