|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
cevaplar, okula neden gidersin, sorusuna, verilen |
![]() |
"Okula neden gidersin? " Sorusuna Verilen Cevaplar |
![]() |
![]() |
#1 |
|
![]() "Okula neden gidersin? " Sorusuna Verilen CevaplarSohbet etmek için -Devamsızlık yapmamak için -Boş zamanları değerlendirmek için -Renkli kazakları göstermek için -Sınıf mevcuduna katkıda bulunmak için -Öğretmenlere günaydın demek için -Sıraların üstüne resim çizmek için -Derslerde uyumak için -Erken kalkmak sağlığa yararlı olduğu için -Kantin bütçesine katkıda bulunmak için -Okulun geç kağıdı stokunu bitirmek için -Fal bakmak için -Tenefüse çıkmak için -Defile yapmak için -Fıkra anlatmak için -Okul çıkışında Kadıköy’e gidebilmek için -Sınıfı azdırmak için -Öğretmenleri sinir etmek için -Uzun eşek, para maçı ![]() ![]() ![]() ![]() -Sevgili bulmak için -Sınıftakilerle dalga geçmek için ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Okul bize gelemediği için -Okul yolu düz gittiği için ![]() ![]() -Büyüyüp adam olmak için -Hocalarla dalaşmak için -Devam zorunluluğu olduğu için -Bir iki bişey öğrenmek için -Kaçmak için -Ewde tıkılıp kalmamak için en azından okulda wakit geçio -Kantinde güzel dakikalar geçirmek için ![]() ![]() ![]() -Öğretmenlerle polemiğe girmek için ![]() ![]() ![]() -Kötü not almak için ![]() ![]() ![]() -Strese girmek için ![]() ![]() ![]() -Arkadaşlarla ii vakit geçirmek için ![]() ![]() ![]() -Geyik yapmak için ![]() ![]() -gitmiyorum ki zorla gönderiliyorum ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : "Okula neden gidersin? " Sorusuna Verilen Cevaplar |
![]() |
![]() |
#2 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : "Okula neden gidersin? " Sorusuna Verilen Cevaplargitmiyorum ki zorla gönderiliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() =) galiba bnde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : "Okula neden gidersin? " Sorusuna Verilen Cevaplar |
![]() |
![]() |
#3 |
black_R-O-S-E
|
![]() Cevap : "Okula neden gidersin? " Sorusuna Verilen Cevaplar-Kantinde güzel dakikalar geçirmek için ![]() ![]() ![]() bnm tek amacım ![]() ![]()
![]() |
|