![]() |
Kim Nelerle Uğraşıo Hayat Nasıl Gidio ? :) |
![]() |
![]() |
#1 |
devil girl
|
![]() Kim Nelerle Uğraşıo Hayat Nasıl Gidio ? :)bn başlıyım bn lise son olduğun için ders genelde ama müzüik we dansta war hayatımın en güzel köşesinde ![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Kim Nelerle Uğraşıo Hayat Nasıl Gidio ? :) |
![]() |
![]() |
#2 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Kim Nelerle Uğraşıo Hayat Nasıl Gidio ? :)şiir yazıyorum birde değişik çizimler yapıyorum
![]() |
![]() |
#3 |
blackdream
|
![]() Cevap : Kim Nelerle Uğraşıo Hayat Nasıl Gidio ? :)slm kanki nbr sen bnm naptıgımı bılıon !!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
devil girl
|
![]() Cevap : Kim Nelerle Uğraşıo Hayat Nasıl Gidio ? :)oo kanki napıon ? senn iş güç çok biliom :38:38 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
devil girl
|
![]() Cevap : Kim Nelerle Uğraşıo Hayat Nasıl Gidio ? :)bnada çisimlerinden gndersene gözyaşı merak ettmşimdiden saol |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Kim Nelerle Uğraşıo Hayat Nasıl Gidio ? :)Hım nasıl göndereceğim ki ben sadece yazı çizimleri yapıyorum kağıt üzerine desen gibi |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
devil girl
|
![]() Cevap : Kim Nelerle Uğraşıo Hayat Nasıl Gidio ? :)asdfghjklş Not: Anlamsız mesajlarınızın tekrarlanmamasını rica ediyorum aksi halde uyarı alırsınız ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Kim Nelerle Uğraşıo Hayat Nasıl Gidio ? :)Tamam anladım |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zübeyir
|
![]() Cevap : Kim Nelerle Uğraşıo Hayat Nasıl Gidio ? :)Genelde sporla uğraşıyorum ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
korkusuzasker
|
![]() Cevap : Kim Nelerle Uğraşıo Hayat Nasıl Gidio ? :)ben bağlam çalıyorum , vede sıkı bir ders maratonu ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
CeRvaNteS
|
![]() Cevap : Kim Nelerle Uğraşıo Hayat Nasıl Gidio ? :)NEY'le uğraşıyorum metafizik üzerine araştırmalar yapıyorum din üzerine araştırmalar yapıyorum yaz'ın gelmesini bekliyorum :) bisiklet ile bütün türkiyeyi dolaşmayı planlıyorum onun üzerinde çalışmalarım var ![]() ![]() gerisi iş güç işte :)
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : Kim Nelerle Uğraşıo Hayat Nasıl Gidio ? :)tarih yıllık ödewimi yapıom ![]() ![]() |
![]() |
|