Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kültür-Sanat

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gemi, rotasız

Rotasız Gemi

Eski 02-18-2008   #1
Gözyaşı
icon111

Rotasız Gemi

Sen rotasını kaybetmiş bir gemisin arkadaş
Dalgalar seni çok yıpratmış Umudunu kırmış
Sığınacak güvenli bir koy arıyorsun Yalansız, yasaksız, sımsıcak bir koy
Sığındığın tüm koylar seni üzdü değil mi?
Ama bir tanesi hala seni bekliyor Yalanın, vefasızlığın, hüznün olmadığı bir koy bu
Sevgiden nasibini almamış, sevgiye muhtaç, arkadaşlığı bir nimet sayanların sığındığı bir koy
Uzak değilsin, gözyaşların kadar yakınsın buraya
Hissettikçe yakınlaşacak istedikçe daha çok arzulayacaksın
Aramalı ve bulmalısın
Vazgeçmemelisin
Belki zor olacak bu Dalgalarla boğuşmak seni yoracak, belki de umutsuzluğa düşürecek
İşte o zaman umudu düşüneceksin, yaşamak istediklerini düşüneceksin daha da azimle sarılacaksın küreklere
O kadar azimli olacaksın ki dalgalara umudu, sevgiyi, arkadaşlığı yazacaksın
Demiştim ya uzak değilsin hatta gözyaşların kadar yakınsın, buraya
Ne zaman gözlerinde sakladığın damlayı, o derin denize bırakacaksın işte o zaman o koya ulaşacaksın Yani bana, seni ebediyen bekleyen arkadaşına

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com