![]() |
Diğer Yarımsın |
![]() |
![]() |
#1 |
Gözyaşı
|
![]() Diğer Yarımsın![]() Cümle kurarsın da kelimeler aslında bambaşka birşey anlatır ya ![]() ![]() ![]() işte sen benim o yanımsın ![]() ![]() Hani ağlarsın ![]() ![]() ![]() Ama sen gözyaşımın gülen yanısın Boşver, ne olursa olsun, gönlüm nasıl yanarsa yansın Nasılsa içinde sen varsın Tüm tuhaflıklarımın ortağısın ![]() ![]() ![]() Hani bir tabloya uzun uzun bakarsın, bir anlam çıkaramassın da Yine de renklerin arasına dalar, bakakalırsın İşte, sana anlatamadığım ![]() ![]() ![]() Benim tamamlandığım Diğer yarımsın ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Diğer Yarımsın |
![]() |
![]() |
#2 |
bukettt
|
![]() Cevap : Diğer YarımsınHani bir tabloya uzun uzun bakarsın, bir anlam çıkaramassın da Yine de renklerin arasına dalar, bakakalırsın İşte, sana anlatamadığım ![]() ![]() ![]() Benim tamamlandığım Diğer yarımsın ![]() ![]() ![]() Hani bir tabloya uzun uzun bakarsın, bir anlam çıkaramassın da Yine de renklerin arasına dalar, bakakalırsın İşte, sana anlatamadığım ![]() ![]() ![]() Benim tamamlandığım Diğer yarımsın ![]() ![]() ![]() Bayadır şiir okumuyorum iyi geldi teşekkürler ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
black_R-O-S-E
|
![]() Cevap : Diğer Yarımsıngüzelmiş ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
inci_tanesi
|
![]() Cevap : Diğer YarımsınGüzel bir paylaşım gözyaşı ve bukett anlamlı:)) her ikinize de teşekkürler
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Diğer YarımsınYorumlarınız için teşekkürler güzel paylaşımlarımın devamı gelecek |
![]() |
![]() |
|