![]() |
Rüyâda Bildirilen Beş Sır! |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Rüyâda Bildirilen Beş Sır!Rüyâda bildirilen beş sır! Önceki Peygamberlerden birisi, bir gün bir rüyâ görür ![]() ![]() Sabah olur ![]() ![]() ![]() ![]() Onu yemeğe azmederek oraya doğru yürür ![]() ![]() ![]() Biraz gidince karşısına altın bir tas çıkar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Biraz gidince, kendisine doğru gelen bir kuşla karşılaşır ![]() ![]() ![]() Bu arada onu avlamak için peşinden gelmekte olan şâhin gelip, “Ey Allahın nebîsi, ben aç idim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yolda ilerlerken beşinci olarak pis kokulu bir cîfe, pislik ile karşılaşır ![]() ![]() “Birinci olarak, çok büyük ve kapkara bir dağ olarak gördüğün ve sonradan baldan daha tatlı bir lokma hâline gelen şey, öfke ve kızgınlıktır ![]() ![]() ![]() İkinci olarak karşılaştığın altın tas, güzel ve iyi amellerdir ![]() ![]() Üçüncü olarak, sakladığın kuş, sana sığınana ihânet etmemeni, himâyene almanı öğretmek istemektedir ![]() Dördüncü hâdise, birisi senden bir şey istedi mi, kendi ihtiyâcın olsa bile onun hâcetini görmek gerektiğine işârettir ![]() Beşinci olarak karşılaştığın ve kendisinden kaçtığın pis kokulu cîfe gıybete işârettir ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Rüyâda Bildirilen Beş Sır! |
![]() |
![]() |
#2 |
kutlubyr
|
![]() Cevap : Rüyâda Bildirilen Beş Sır!Teşekkürler emeğinize sağlık ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Rüyâda Bildirilen Beş Sır! |
![]() |
![]() |
#3 | |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Rüyâda Bildirilen Beş Sır!Alıntı:
Ben teşekkür ederim ilginizden dolayı, okuyan gözlerinize sağlık ![]() ![]() |
|