![]() |
Birkaç Şiir |
![]() |
![]() |
#1 |
RaHaTSiZ
|
Birkaç ŞiirÖzgürlük Özgürlük dediğin şey, Yalnızlığın gerekçesidir Yalnızlıksa; Özgürlüğe açılan yolun Kapı kilididir ![]() Öyledir ki geçilmez bu kapıdan Acılar denizinde bir başına kalmadan Canını Cananını Kolunu kanadını Bırakmadan…! CESETLER Hergün yeni cesetler buluyorum Hücreler Üst üste kapanıyor üzerimize Ama insanlar bilmiyorlar Bir ömür değerinin Yalnızca aşk olduğunu Bilmezler sabah olunca Kıyıya vuran cesetlerin Hangi aşka ait olduğunu… HER ÖLÜM BİR İNTİHARDI Nerde kalmıştım Ya da nerde kalmıştık Anımsamıyoruz artık Ve ilk kez intihara Ve yolculuğa bu kadar yakınım Yani, ilk kez seni anımsıyorum Seni, ,intihar gibi düşünüyorum Ne bir sevişmek yaşamışlık Ne de yazılan şiirlerde düşünüyorum Ve sevgilim hergün intihar ediyorum Yani seni düşünüyorum Seni intihar gibi düşünüyorum… |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Birkaç Şiir |
![]() |
![]() |
#2 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Birkaç ŞiirYüreğine sağlık teşekkürler paylaşım için ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
RaHaTSiZ
|
![]() Cevap : Birkaç ŞiirAlıntı:
Korkuyorum içimdeki karanlıktan uğramıyor artık yanıma güneş, yakınlarıma vuruyor gölgen avutuyor gözlerimi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Birkaç Şiirtahmin etmiştim zaten:) ama herne olursa olsun sen canını sıkma arkadaşım bu dünyada senden daha değerli başka bi sen daha yok! sen özelsin çünkü teksin bunu unutma ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
RaHaTSiZ
|
![]() Cevap : Birkaç ŞiirAlıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|