Ölümü Yastık Altında Saklıyorum. |
|
|
#1 |
|
gülgüzeli
|
Ölümü Yastık Altında Saklıyorum.İçimde sıcaklığını hissettim ilk önce ![]() ![]() ![]() bakışlarım değişti gizlice![]() ![]() ![]() aradığımı bulmuşluğun bir sevinci vardı yüreğimde![]() ![]() ama bulmuşlumuğun kaybetme korkusuda yakar kavurur beni derinlerde![]() ![]() Güller bahçesinin efendisiydin sen ![]() ![]() ![]() bense o bahçede bir toprak zerresi olmak için bile nelerimi vermezdimki![]() ![]() ![]() ömürler yaşandı dizinin ucunda![]() ![]() bizse ayrılığı yaşıyoruz sensiz uzaklarda![]() ![]() ![]() yanıyor içimiz![]() ![]() rüyalarda bi çare seni arıyor gözlerimiz![]() ![]() ![]() ![]() hasrete el sallayan bir çocuk misali ürkektir yüreğimiz![]() ![]() ![]() olmaz yapamaz aşıklar sensiz![]() ![]() ![]() ne olur yalnızlığımızda boğulurken bir el uzansın yüreğimize![]() ![]() alsın bizi buralardan![]() ![]() ![]() ![]() asrın bu en bunalımlı zamanında silsin gözyaşımızı sevdana sevdamızı ulaştıran melekler![]() ![]() ![]() ![]() çare olsun dertlerimize "sen"in kokunu taşıyan güller![]() ![]() ![]() sensiz güneşlere sabahladık hep ![]() ![]() ![]() ![]() güneş hasret oldu yaktı bizi![]() ![]() ![]() mutlu olduğumuzu sanarken ayrılığın hüzün mevsimlerine savurdu bizi![]() ![]() ![]() şimdi ise yaşıyoruz yalanlarla birlikte![]() ![]() gerçeği unutmuş ve solmuş bir şekilde![]() ![]() oysa ismin geçtimi gönüllerimizde bir düğüm işlemeydi sözlerimize![]() kelimeler çıkamamalıydı dilimizden![]() ![]() öyle içten yutkunmalıydıkki gözlerimiz dolmalıydı![]() ![]() bir damlada olsa sevdana dair yaş akmalıydı ravzana doğru![]() ![]() ![]() ![]() bilirmisin sevgili bi yanım hep yetimdir ardında ![]() ![]() ![]() kimse anlamaz ve bilmez o yetim yanımı![]() ![]() bir bebek masumluğunda bekliyorum gelip yetim yanımı okşamanı![]() ![]() ![]() gözlerimi yollarında bıraktım ben sevgili![]() yüreğimi duanda bıraktım![]() ![]() gözyaşlarımı biriktirdim sermayem olarak![]() ![]() ardından güllerin resmini çizdim yüreğine dermek için![]() ![]() ![]() kendime acıları seçtim seni en iyi anlamak için![]() ![]() bilirmisin sevgili sen olunca yolun sonunda acılar bile tebessüm verir insana ![]() yeterki sen ol![]() ![]() dikenler gül kokusu salar yüreğime![]() ![]() yeterki sen ol ateşler serinlik verir hasretine![]() ![]() yeter ki sen ol ölüm cennet gelir gözlerime![]() ![]() ![]() çöl yollarında sana gelmek istiyorum veysel karani misali ![]() ![]() ![]() ama bulamamaktan korkuyorum seni![]() ![]() ![]() karanlık gecelerime sevdanla ışık tutuyorum![]() ![]() ![]() her bir yıldızda sana varacak günlerimi sayıyorum![]() ![]() ![]() ama yine bir anda bükülür boynum![]() ![]() günahlarım dağ kadar acaba varacakmı sana sonum![]() ![]() bir çaresizliğin ifadesi olarak kalkar ellerim semaya doğru![]() ![]() EY RABBİM GÜNAHIM ÇOK![]() ![]() ![]() GELEMEM KAPINA BİLİYORUM![]() ![]() ![]() AMA YOK Kİ BAŞKA KAPI![]() ![]() SENDEN SADECE BİR UMUT DİLENİYORUM![]() ![]() EN SEVGİLİNE AYRI KOYMA YOLUMU![]() ![]() BU HİCRANI YAŞATMA BANA![]() ![]() ![]() NE KADAR ÇOK OLSADA GÜNAHIM RAHMETİNLE EN SEVGİLİYİ GÖSTER BANA![]() ![]() NE OLUR RABBİM GECELERDE,SEHERLERDE GÖZ YAŞI DÖKEN AŞIKLAR HÜRMETİNE ONUN AŞKINDAN KATRELER SUN YÜREĞİME![]() ![]() BU YOLDA GELCEK CEFAYI SEFA BİLDİR HİSLERİME![]() ![]() ![]() EY RABBİM GÖZLERİME RAHMET YAŞLARINI NASİP ET![]() ![]() VE VE EN SEVGİLİNİN YÜREĞİNDE SES BULMAYI NASİP ET ALLAHIM NE OLUR NE OLUR![]() ![]() ![]() VE bu dualar çare sunar dertlerime ![]() ![]() titrer sesim tercüman olamaz yüreğime![]() ![]() ![]() gözlerim dalar gider "SEN"li mevsimlere![]() ![]() ![]() ![]() izler yüreğim sessizlerde sensizliği![]() ![]() ve haykırır sevdam gecelerde bulur kimsesizliği![]() ![]() ![]() Medinende yanan ışık![]() ![]() ve yüreğime hasret sunan MESCİD-İ NEBEVİN![]() ![]() ![]() ![]() sabah ezanında BİLAL-İ HABEŞİNİN sesi![]() ![]() ![]() VE bir aşık sararken seni yüreğine yüreğimde yankılanır nefesi![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sensiz günlerimizin yok ve olamazdı neşesi![]() ![]() ![]() Bir gül koklasam haber verir sensizliği hasret koklatır yüreğime![]() ![]() Bir volkan olsam olurmu ateşinle yandığımın göstergesi![]() ![]() ![]() Güller bahçesinin en güzel gülü sen ![]() AŞIKLAR DİYARININ en yücesi sen![]() ![]() ![]() Alemin yaratılış sebebi sen![]() ![]() Gönlüme hasretle sevdanı yaşatan sen![]() ![]() gecelerde gözleri yaşartan sen![]() ![]() ![]() Bir umut olup tutup elimizden yarınlara kaldıran sen![]() ![]() ![]() duana mahşere saklayan sen![]() ![]() ÜMMETİM deyip gecelerce ağlayan sen![]() ![]() ![]() Açlıktan göğsüne taş bağlayan sen![]() ![]() Hasırlarda sabahlayan sen![]() ![]() Rabbe en güzel dönüş sen![]() ![]() ![]() Son nefesinde dahi ümmetim diyen sen![]() ![]() ![]() Sevdamın adı SEN ,gözlerimin hep aradığı SEN ,bülbüllerin feryadı SEN,Gecelerin sabahı sen![]() ![]() Gönüllerin refahı sen![]() ![]() ![]() VE ÖLÜMÜN ARDINDA SAKLANAN EN GİZLİ SIR SEN![]() ![]() ![]() ![]() Öğrendim dertlerde cennet bulmayı senle ![]() ![]() ![]() Öğrendim acılara tebessümü senle![]() ![]() VE öğrendim ölümle dirilmeyi![]() ![]() ![]() SEN OLMAYINCA GÜLLERDE ACIYI KOKLUYORUM
![]() ![]() ![]() VE VE BİLİRMİSİN EYSEVGİLİ ,,SANA ULAŞMAK İÇİN GECELERİ YASTIK ALTIMDA ÖLÜM SAKLIYORUM ![]() ![]() ![]()
|