![]() |
Serserime |
![]() |
![]() |
#1 |
hayko26
|
![]() SerserimeSERSERİME Elime son kez aldim kagit kalemi, Bu sana son mektubum ![]() Postaci son bir kez haber getirecek Benden sana ![]() Canim bilirim aldirmazsin hiçbirseye, Ne sevgiye ne de hislere ![]() Simdi elimde bir sigara var, Bugün çok içtim ![]() Bilirim kizacaksin, "Içme demistim" diyeceksin, Ama ben yine ayni cevabi verecegim: Dertliyim ![]() Son kez bu kalp derdinle dolu ![]() Bu mektubumda Seni ne kadar sevdigimi Özledigimi yazmayacagim ![]() Artik degistim ben ![]() Senin umursamaz tavirlarindan biktim SERSERIM ![]() Takmiyorum artik ben de seni ![]() Hani bende bir resmin varya, Arkadasima verdim SERSERIM ![]() Çok begenmis seni, "Al senin olsun" dedim Ama dikkat etmesini de söyledim, Olur ya çikarsaniz "Boynuzlamasin seni" dedim ![]() Yüzünün seklini görmeni isterdim SERSERIM ![]() Bu mektup digerine benzemiyr degil mi? Dün gece yiktin, öldürdün beni SERSERIM ![]() Dilindeki hece bir kursun gibi saplandi yüregime ![]() Tüm gece kanadi durmadan, Gözlerim doldu aglayamadim ![]() Yataklara düstüm ne zamandir ![]() Ama iyi oldu aslinda Seni umursamiyorum artik, Sen ne demistin SERSERIM ![]() "Üzülme!" Üzülmüyorum zaten gülüyorum, Bu acilarin getirdigi mutsuzlugu seviyorum ![]() Lanet olsun sana SERSERIM ![]() Bu kadar degersiz miydi sevgim? Biliyorsun ben seni çok sevdim ![]() Bu sana son mektubum SERSERIM ![]() Yak istersen,istersen baskalarina okut ![]() Ya da evet Içip içip agla, Ama sunu bil ki bu sana son mektubum ![]() Bundan sonra hain yazar mezar tasinda Bir ölüsün artik sen hatiralarimda ![]() ![]() ![]() ![]() SERSERIDEN CEVAP Bugün hiç beklemedigim bir anda, Mektubunu aldim GÜZELIM ![]() Son mektubum demissin, inanmam Sen dayanamazsin bensizlige, Erirsin,bitersin günden güne ![]() Bak ne diyorum GÜZELIM Gönlün olsun,birkaç gün daha çikalim Sevinirsin belki ![]() Hediye olur ya da bir elma sekeri ![]() Sen bensiz yapamazsin GÜZELIM ![]() Seni öptügüm o ilk ani hatirla, Nasil da çocuklar gibiydin, Bayilacaksin diye korkmustum GÜZELIM ![]() Ben senin gibi neler geçirdim elimden, Bilirim haberim yok sevmeden, sevilmeden ![]() Sen beni gerçekten sevdin mi GÜZELIM? Sana bu mektubu meyhaneden yaziyorum, Biraz önce birkaç çocuk dövdük GÜZELIM, Onlarin serefine içiyoruz ![]() Bak GÜZELIM!Ben sana ne demistim hatirlamiyorum "Üzülme" yazmissin Sahiden dedim mi? Içkiliyken herhalde, bilirsin ![]() "Yiktin" yazmissin Sahiden yikildin mi? Umursamazsin sanmistim Takmazsin diye ummustum, Ama madem beni umuttun, Bu sana son sözüm olsun Ben de seni sevdim haberin olsun GÜZELIM ![]() KIZIN ARKADASINDAN SERSERIYE Seni tanimiyorum serseri, Ama arkadasim seni çok sevdi ![]() "Son mektup" demisti dogru, Hem o seni çoktan unuttu ![]() Seni çok begendim be serseri, Belki seversin, belki de ![]() ![]() ![]() "Güzelim" demissin bizimkine, Ben de seni zevkli bilirdim ![]() Ben ondan daha güzelim ![]() Bak serseri! Ben seni ondan daha çok severim ![]() Telefon numarami yaziyorum,arkada, Onu aradigin gibi beni de ara ![]() Ayrica senin güzel gariplesti bu ara "Kalbim agriyor" diyor, Doktor bir teshis koyamiyor ![]() Aman canim o da bir baska, Aglasa da gülüyorum der etrafa Sakin unutma beni ara ![]() SERSERIDEN ARKADASA Bak kizim ben seni sevmedim daha en basta, Ben güzelimi sevdim herseyden çok ![]() O bana "serserim" derdi canindan koparcasina, Sen ise "serseri" diyorsun sokakta kalmisçasina ![]() Senin gibi arkadas olmaz olsun ![]() Güzellige gelince,kimse yarisamaz benim GÜZELIMLE ![]() Simdi birak bunlari "son mektup" derken yalan sanmistim Daha beter içer oldum, Her gece sarhosum ![]() Bir daha ki mektupta güzelimden bahset bana ![]() Simdi gerçekten mutlu mu? Yoksa baskasini mi seviyor? Hasta demistin,kalbinden hasta Yoksa bu ask hastaligimi? Benden baskasi ile ![]() ![]() ![]() Çabuk yaz arkadas Herseyi arkadas, herseyi anlat bana ![]() Anladim ki yasayamam ben onsuz bu dünyada ![]() ARKADASTAN SERSERIYE Afedersin serseri yanlis yapmisim ben, O seni gerçekten çok sevmis ![]() Son nefesinde bile adini söyledi, Yüregim parçalandi,anlayamazsin ![]() éSERSERIM" deyisini duysaydin gözleri kapanirken ![]() Askin öyle sarmis ki bedenini Kaybedince, yasayamadi öldü iste ![]() Son mektunda ne yaptin? Içip içip agliyor musun? O simdi mezarinda huzurlu yatarken, Yilanlara bile seni anlatir süphen olmasin ![]() Zaten mezar tasinda "SENI SEVMISTIM SERSERI" Yazisini görünce anlarsin ![]() Belki bir umut vardi yasamasinda, Ama senin de ciddi olmandi ![]() "Birkaç gün çikalim" demissin ona ![]() "Elma sakari olur" demissin ![]() Iste o vurdu senin güzelini, Indi zavallicigin yüregine ![]() Simdi mezarinda derin bir uykuda, Sevgisi de sonsuzlasti onunla ![]() Aslinda o hiç istemedi öldügünü bilmeni Ama dayanamadim yazdim iste ![]() Simdi ne yaparsin,nasil yasarsin? Içer misin, adam mi döversin? Sen de onu sevmissin öyle yazmissin, Öyleyse birak askiniz yasasin ![]() SERSERININ ODASINDAKI NOT ; SANA GELIYORUM GÜZELIM, SENI SEVIYORUM GÜZELIM
![]() |
![]() |
Cevap : Serserime |
![]() |
![]() |
#2 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : Serserimetşkler hayko çoq güsel bi şiir ama konu tekrarı ![]() ![]() http://forumsinsi.com/forum/showthre...hlight=serseri |
![]() |
![]() |
|