Cevap : Samimi ve " Sinsi " Sohbetler Diyarı 7/24 |
|
|
#121 |
|
rock_alltime
|
Cevap : Samimi ve " Sinsi " Sohbetler Diyarı 7/24Bende geldmm ![]() :)
|
|
|
|
#122 |
|
Gözyaşı
|
Cevap : Samimi ve " Sinsi " Sohbetler Diyarı 7/24Hoşgeldin kanka buldun en sonunda buradamısın sende hoşgeldin rock altime
|
|
#123 |
|
rock_alltime
|
Cevap : Samimi ve " Sinsi " Sohbetler Diyarı 7/24Hoşbulduk Gözyasııı ![]() ![]() :)
|
|
|
|
#124 |
|
Gözyaşı
|
Cevap : Samimi ve " Sinsi " Sohbetler Diyarı 7/24nasılsın bu arada isim ne ben unuttum isimlerinizi sitedekilerin |
|
|
|
#125 |
|
rock_alltime
|
Cevap : Samimi ve " Sinsi " Sohbetler Diyarı 7/24Tskler iyiyim ![]() Sen nasılsın![]() Ben Nurdan![]() Senn![]() ?
|
|
|
|
#126 |
|
Gözyaşı
|
Cevap : Samimi ve " Sinsi " Sohbetler Diyarı 7/24bende erol memnun oldum nurdan ya forumdakiler gitmiş çoğu ya ben döndüm artıkın buralarda olurum e nasıl gidiyor hayat |
|
|
|
#127 |
|
rock_alltime
|
Cevap : Samimi ve " Sinsi " Sohbetler Diyarı 7/24Bende çok memnun oldum Erol ![]() Evet bazı üyelerimiz maalesef ayrılmıslar forumumuzdan ama ne yapalım![]() Hayat devam ediyor![]() ;) Umarım onlar da senin gibi dönme kararı alırlar![]() ![]() Hayat klasik olsa da eğlenceli gidiyor ![]() Artk monoton demeye korkuyorm![]() :d Çünkü gerçkten hergün o kadar değişk şeyler yasıyoruz ki aslında![]() ![]() (Çok konustuğumu hissettim ![]() :d)
|
|
|
|
#128 |
|
Gözyaşı
|
Cevap : Samimi ve " Sinsi " Sohbetler Diyarı 7/24yok be öyle düşünme ben sendende gevezeyim 25umarım dönerler bende çok sıkılıyorum bu aralar zaman geçireyim diye internete takılıyorum bu aralar |
|
|
|
#129 |
|
rock_alltime
|
Cevap : Samimi ve " Sinsi " Sohbetler Diyarı 7/24Oooo ben geveze insanları çook severimm ![]() :d Bu iyi anlasacağımızın sinyalini veriyor![]() :) Valla internet en iyisi![]() Tv'de bşey olmazsa hemen internet![]() Ne ararsan var![]() En güzeli![]() ;)Ama maalesef bnm çıkmam gerekiyor ![]() Reklam yapmak gibi olmasın Beyaz Show'u izlicemm![]() :) Başlarındaki gösteri bölümü gçmiştir![]() :) Görüşmek üzere![]() Tanıstığıma tekrar çok memnun oldumm![]() Kendine iyi bakk![]() İyi Geceler![]() :)
|
|
|
|
#130 |
|
Gözyaşı
|
Cevap : Samimi ve " Sinsi " Sohbetler Diyarı 7/24sanada iyti geceler reklam yapıyorsun galiba bende yapayım o zaman kurtlar vadisi pusu hariç hiç bir diziyi izlemem 25bende sevindim tanıştığımıza sende gevezeysen anlaşırız |
|
|
|
#131 |
|
pesimistt
|
Cevap : Samimi ve " Sinsi " Sohbetler Diyarı 7/24bn qeLdmmmm (:
|
|
#132 |
|
Gözyaşı
|
Cevap : Samimi ve " Sinsi " Sohbetler Diyarı 7/24Hoş geldin selin |
|
|
|
#133 |
|
plt15
|
Cevap : Samimi ve " Sinsi " Sohbetler Diyarı 7/24slm kanka |
|
|
|
#134 |
|
Gözyaşı
|
Cevap : Samimi ve " Sinsi " Sohbetler Diyarı 7/24a s kanka nasılsın ya buldun en sonunda ama hemen kaybolma
|
|
|
|
#135 |
|
pesimistt
|
Cevap : Samimi ve " Sinsi " Sohbetler Diyarı 7/24kmLer warmııshh xD |
|
|