Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Yazılar & Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
güvenme, parana

............Parana güvenme.............

Eski 02-15-2008   #1
MoNaRoZa
icon111

............Parana güvenme.............

YEMENDE ÇOK ŞİDDETLİ BİR SEL OLURSULAR ÇEKİLDİKTEN SONRA ESKİ BİR MEZARIN AÇILDIĞI GÖRÜLÜR ORTAYA BİR KADIN CESEDİYLE BÜYÜK BİR SERVET ÇIKAR KİTABEDEKİ YAZI OKUNDUĞUNDA BU CESEDİN HİMYERİ HÜKÜMDARLARINDAN BİRİNİN KIZI OLAN TACE ADINDAKİ BİR KADINA AİT OLDUĞU ANLAŞILIR BU MEZARIN ÖN KISMINDAKİ LEVHADA ŞUNLAR YAZILI İDİ : 'BEN HÜKÜMDARIN KIZI TACEYİM MEMLEKETİMİZDE MÜTHİŞ BİR KITLIK ÇIKTIĞI İÇİN TAHIL GETİRMEK ÜZERE BİRKAÇ ADAMIMI MISIRA YOLLADIM HAYLİ ZAMAN GEÇTİĞİ HALDE ADAMLARIM GELMEYİNCE BAŞKA ADAMLARIMA BİR KANTAR GÜMÜŞ VERİP HERHANGİ BİR YERDEN BUNUNLA BİR KANTAR UN ALIP GETİRMESİNİ İSTEDİM ONLARDA BULAMADILAR NİHAYET BİR KANTAR ALTIN VERİP TEKRAR GÖNDERDİMSEDE YİNE BULAMADIKLARINDAN ARTIK İNCİLERİ ÖĞÜTÜP YEMEKTEN BAŞKA ÇARE BULAMADIM FAKAT O DA BENİ BESLEYEMEDİĞİ İÇİN BÜYÜK BİR SERVET İÇİNDE AÇLIKTAN ÖLÜMLE YÜZ YÜZE GELDİM BENİM BU ACIKLI HALİMİ İŞİTENLER DERS ALSIN SERVETİNE GÜVENMESİN

Dünya kâfirin Cenneti, ölüm korkulu rü'yâsı, Cehennem de varacağı son duraktır
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com