14 Şubat Sevgililer Gününüz Kutlu Olsun... |
02-14-2008 | #1 |
punisher
|
14 Şubat Sevgililer Gününüz Kutlu Olsun...Sevgilisi olanin olmayanin, Olup da yok gibi olanin, Yok da var gibi olanin, Olmayip cok isteyenin, Oluyo da noluyo diyenin,:clap2: Oldugu icin cok mutlu olanin,:65:56 Olmadigi icin cok mutlu olanin,36 Onsuz olamayanin,:wallbash: Onunla hic olamayanin,42 Herseye ragmen yureginde her daim aska yer olanin (bunun sonu yok) :43:43 O zaman kisacasi herkesin sevgililer gunu kutlu olsun Sevgi hep sizinle olsun, yureginizde aska hep yer olsun Yuzunuzden gulucukler kalbinizden kelebekler eksik olmasin |
Cevap : 14 Şubat sevgililer gününüz kutlu olsun... |
02-14-2008 | #2 |
gülgüzeli
|
Cevap : 14 Şubat sevgililer gününüz kutlu olsun...Sevgilisi olanin olmayanin, Teşekkürler çok güzel olmuş emeğine sağlık çok güldümama ben bu günün bi özelliği oduğunu düşünmüyorum yani böyle duyguların sadece tek bir gün ile hatırlanmsı ve ya kutlanması bana saçmalık geliyo,sevgilim yok ta ondan böyle söylüyorum değil ha:65:56 bu ve buna benzer günlerin amacı çok daha farklıymış gibi:)) neyse bu düşüncelere karşı çıkan kişi yada kişiler ola bilir ama bunlar benim düşüncemböyle yani:)
02-14-2008 | #3 |
punisher
|
Cevap : 14 Şubat sevgililer gününüz kutlu olsun...gülgüzeli sevgiliyi değilde umarım doğru olanı bulursun ayrıca bu gibi günlere gelince aslında yılda bir günde olsa farklı anımsanmak istemezmiydin her ne kadar ticarete daha çok yatkın olsada yinede olması güzel |
Cevap : 14 Şubat sevgililer gününüz kutlu olsun... |
02-14-2008 | #4 | |
gülgüzeli
|
Cevap : 14 Şubat sevgililer gününüz kutlu olsun...Alıntı:
Teşekkür ederimhayır istemem yani isterim debu şekilde değil tabii bunu hatırlamsı için illaki bugün şart değil ve benim için en önemlisi şu, ben hatırlatmayı sevmem hatırlanmak isterim inş anlata biliyorumdur yada beni hatırlıcaksa kendisi hatırlasın! beni ona( bir gün )hatırlatmasın! O beni sevdiği için hatırlasın,o beni neyse bu uzar gider vsvshatırlatsın yani hatırlamsın demiyorum hatırlanmak çok güzel bişey bu sevgili olur,arkadaş olur,anne olur,baba olur yani herkes olabilir umarım hayatımızda ki,bizim için değerli olan hiç bir varlığı unutmayız bu arada biraz sonra yazacağım yazıların konumuzla lakası yok ama içimden geldi:) umarım kızmazsın "ben yaşadıklarımı taşımasını bilen insanlardan olduğumu sanıyorum hatırlamak başka şeydir, hatıra sahibi olmak başka ben hatıra sahibi olmayı bilenlerdenim gerektiğinde, onların başını beklemesini de bilirim şimdi hatıralarım karşısında bile yalnızlık çekiyorum"
02-14-2008 | #5 |
punisher
|
Cevap : 14 Şubat Sevgililer Gününüz Kutlu Olsun...beni yanlış anladın bir gün de seni hatırlasın demedim bir günde olsa farklı anımsanmak dedim 12 ay var ama 11 ayın sultanı deriz dimi 365 gün var ama 1 gün farklı olsun demek istedim Ya ben ifade edemedim sanırım :)) Ve şuna emin ol ki herkezin kalbindeki acı kendinde saklıdır |
Cevap : 14 Şubat Sevgililer Gününüz Kutlu Olsun... |
02-15-2008 | #6 |
gülgüzeli
|
Cevap : 14 Şubat Sevgililer Gününüz Kutlu Olsun...yoo ben seni gayet iyi anladım yani bu konuda bi sorun yok:) fakat vermiş olduğun örnek (bence) alakasız yani çok farklı şeylerher neyse son cümlelerine gelince:) tabiiki katılıyorum sana muhakk ki öyledir