![]() |
Kur'an, Fransa'dan Kuvvetli İse Ben Ne Yapayım ? |
![]() |
![]() |
#1 |
fatmanur
|
![]() Kur'an, Fransa'dan Kuvvetli İse Ben Ne Yapayım ?Cezayir'in istilasından yüz sene geçtikten sonra bir Fransız hakimi Cezayir'de şunları söylüyor: "Kur'an'ı aralarından kaldırmalıyız ![]() Bu ve buna benzer mesajlar, Fransa'da garip uygulamalara sebep oldu ![]() ![]() Cezayir'den on Müslüman genç kızı alarak Fransa'ya getirdiler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "-Yüz yirmi sekiz senedir Fransa Cezayir'de ne yaptı öyle ise?" Fransa'nın müstemlekeler bakanı ayağa kalkıp çaresizlik içinde şu cevabı veriyordu: "-Kur'an, Fransa'dan kuvvetli ise ben ne yapayım?"
Sen öyle rahmet edersin ki rahmetinin bir cilvesi cennetim olur Rahmetinden bir parıltı sonsuz mutluluğumdur Rahmetinin bir damlası herkesin rızkına kefil olur Su çorak gönlüme merhametini indir Su fani ömrümü sonsuzluğa eriştir ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Kur'an, Fransa'dan Kuvvetli İse Ben Ne Yapayım ? |
![]() |
![]() |
#2 |
[KAPLAN]
|
![]() Cevap : Kur'an, Fransa'dan Kuvvetli İse Ben Ne Yapayım ?Kültür sömürüsü belki de en tehlikeli olandır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Değerli paylaşımınız için çok teşekkürler ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Kur'an, Fransa'dan Kuvvetli İse Ben Ne Yapayım ?Emeğine sağlık fatmanur teşekkürler paylaşım için ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Kur'an, Fransa'dan Kuvvetli İse Ben Ne Yapayım ?paylaşım için teşekkürler fatmanur ![]() |
![]() |
![]() |
|