Ben Bu Sevdayı Kendime Kıyamet Ettim..... |
|
|
#1 |
|
gülgüzeli
|
Ben Bu Sevdayı Kendime Kıyamet Ettim.....![]() ![]() ![]() Aşkı![]() ![]() ![]() Bulduğumu Sandığımda Kaybettim Ben bu sevdayı kendime kıyamet ettim ![]() ![]() ![]() ![]() Yine sayfalarca yazı yazdım sana Kafamdan atamadığım seni döktüm satırlara Sensiz geçen her dakika için bir kelime sığdırdım ve harmanladım bu satırlarda Bu satırlar acılar ,hüzünler gördü hep Kalemim gözyaşı döktü bu mısralara Vurgun yesede her yeni yaprakta yeniden döndü hayata Her cümlem yeniden tasfir etti seni bana Nacizane şairin aciz mısralarında bir hazine oldun adeta iyikilerim oldun en mutlu olduğum anlarda,Ve keşkelerim oldun kadere isyan ettiğim dakikalarda Hiç bıkmadan usanmadan seni sana yazacağım (sen anmasanda) bu satırlarda Kaderimin bana verdiklerini benim yerime onlar haykırdı Onlar savaştı benle Bi onlar anladı beni, bir onlar getirdi hislerimi dile Bir onlar yolcu oldu hayallerime Kimi zaman kızıp haykırışlarımı yazacağım göyaşlarımla Kimi zamansa yalnızlıktan isyan edip yalnızlığı dökeceğim bu satırlara Şimdi ise;
Aşkı kaybettiğim Yerde bekliyorum Belki kaybettiğim hayallerimi bulurum diye
|
|
#2 |
|
hayatyolu
|
Cevap : Ben Bu Sevdayı Kendime Kıyamet Ettim.....EMEĞİNE SAĞLIK (=
|