![]() |
İyiki De Bilmiyorsun... |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
İyiki De Bilmiyorsun...birazdan yıldızlar çıkacak gökyüzüne adını söyleyip adımı konduracaklar yanına uzaktasın belki ama duyuracaklar duy diye sesimi duymayan kulaklarına yıldızlar dans edecekler bizim şarkımızda birbirlerine bizi gösterip iç geçirecekler dünyaya gelip insan olmayı isteyeceklerde cesaretleri olmayacak çektiklerimizi çekmeye mutluluğumuz yayınca bu aleme melekler bile kıskanacak azrail aynı anda alsın canımızı diye yıldızlar yalvaracak sevdiğimi söyleyemediğim günler lanet edecek yagmurlar bir olup yalnızca bizi ıslatacak güneş yalnız bize dogacak gör sevgimi diye adın bu şiirde yazacak inanmazsın diye şahit olacak yıldızlar gözyaşlarımı yağmur diye yağdıracak mikail tüm düşmanlarım kıskanacak seni benden seni sevdiğim için affedilmeyeceğim belki bu sevgi bir hata belki belki hiç olmamalıydı ne ben seni sevmeliydim ne de yıldızlara anlatmalıydım derdimi ama tek temennim şükür sen yoksun yanımda ve hiç bilmeyeceksin ![]() ![]() ![]() ![]() peki ya birgün öğrenir de seni benden alırsan ne yaparım ben o zaman? iyi ki de bilmiyorsun iyi ki de ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : İyiki De Bilmiyorsun... |
![]() |
![]() |
#3 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : İyiki De Bilmiyorsun...teşekkürler bitanem asıl o senin güzel yüreğine sağlık vakit ayırmışsın:)) |
![]() |
![]() |
|