![]() |
Anne Sevgisi |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Anne SevgisiGünün birinde zengin vede söhretli bir adam bir rüya görür ![]() Bir parti vermistir,partide onu seven dostlari ve akrabalari kalabalik vaziyette ortaligi sen bir hale dönüstürür ![]() ![]() Eglence bütün hiziyla ve bütün coskusuyla sürmektedir ![]() Dostlari cevresi akrabalari hep onun yaninda ve cevresindedirler ![]() Aniden kendisine bir ses gelir;-Ecele gideceksin- Kendisi ve bütün partidekiler aniden kendilerini kizgin günesin altinda kumsada bulurlar ![]() Genc adam denize dogru yürümek mecburiyetinde elceline dogru yürümeye baslar ![]() Biraz yürüdükten sonra arkasina bakar,dostlarindan ve akrabalarindan kimse kalmamis onunla beraber yürüyen sadece ailesi kalmistir ![]() Biraz daha yürümeye baslayinca kum kum dahada kizkinlasmis,ayaklari yakmaya baslar ![]() Kizgin kuma bastigi zaman sadece 6 ayak izi görmeye baslar ![]() 1 cift kendisinin 1 cifti babasinin 1 ciftide annesinin ![]() ![]() Eceline dogru yürümeye devam ederken kizgin kum siddetini artirir ![]() Bir kendisi birde Annesi devam eder ![]() Biraz daha ilerledikten sonra kuma dogru batmaya baslar, bakarki kumdaki ayak izi 2 ye düsmüs ![]() O an aglayarak; ´´Ey büyük Allahim´´,ecelime giderken cevrem ailem beni terk etti ![]() Daha sonra ise babam terketti bu aciya dayanamadi, senin rahmetinden alan Annem,oda beni terk etti diyerek aglamaya baslar ![]() Aniden haykirir; ´´annecim nerdesin neden beni biraktin´diye bagirir ![]() Bu sirada altta bir ses; ´´evladim yerdeki ayak izleri benim ayak izlerimdir ![]() Kum hem cok sicak hemde batak ![]() Senin aci cekmene dayanamadim,´´asagiya bak evladim omuzlarimdasin´´ ![]() iste; Yüce Allah´in canli dünyasina indirilen rahmetin en yücesi annelere verilmistir ![]() ![]() ![]() _________________
![]() |
Cevap : Anne Sevgisi |
![]() |
![]() |
#2 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Anne SevgisiAnnelerimizin hakkını hiç bir zaman ödeyemeyiz öteki tarafta bile bizleri kurtarmaya çalışacaklardır çok güzel bi konu açmışın teşekkürler gülgüzeli
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Anne SevgisiBen teşekkür ederim gözyaşı okuyan gözlerine sağlık |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
zeynoo
|
![]() Cevap : Anne Sevgisimuhteşem bi yazı canım ya ellerine sağlıkk uzakta olunca annenin ve ailenin kıymeti daha iyi anlaşılıyo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Anne SevgisiCanım beniim kıyamam sana ama evet malesef öyle bu sadece aileyle ilgili de değil elimizdeki olan şey herneyse onu kaybettiğimz de farkına vara biliyoruz ![]() teşekkürler canım vakit ayırdığın için |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
MoNaRoZa
|
![]() Cevap : Anne Sevgisievet çok güzel bir konu olmuş umarım annelerimizin haklarını daha iyi anlamışızdır
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Anne SevgisiMoNaRoZa Teşekkürler vakit ayırdığın için |
![]() |
![]() |
|