Sınıfta kalanlar bunu yapsın :D |
|
|
#1 |
|
|
Sınıfta kalanlar bunu yapsın :Dİstanbul'da üniversitede okuyan genç kız Ankara'daki babasına telefon etmiş: - Baba, meraba Ben Lale![]() ![]() ![]() ![]() - Ooooo Güzel kızım benim N'abersin bakalım?![]() ![]() ![]() - Hiç sorma babacığım Hiç keyfim yok valla![]() ![]() ![]() - Hayırdır? Bi sorun mu var? ![]() ![]() ![]() Kız ağlamaya başlar; babası ise üzüntü ve meraktan kafayı yemektedir: - N'ooldu kızım? Anlatsana ![]() ![]() ![]() - Murat evi terketti Boşanmak istiyormuş![]() ![]() ![]() - Ne evi lan? Ne boşanması? Sen ne zaman evlendin de boşanıyorsun? ![]() ![]() ![]() - Hani senin hiç hoşlanmadığın esrarkeş çocuk vardı ya Ben onunla evlendim![]() - İyi halt ettin, zilli Neyse, artık yapacak bi şey yok Versin mahkemeye, hemen boşanın![]() ![]() ![]() - Boşanalim ama benden 10 milyar istiyor Eğer vermezsem, iyi zamanlarımızda çektiği çıplak fotoğraflarımı internetten herkese yollayacakmış![]() ![]() ![]() ![]() - Püüh Rezil![]() ![]() Çıplak fotoğraf çektirdin, öyle mi?- Ama babacığım O benim kocamdı Ne biliyim böyle bir puştluk yapacağını![]() - Peki Olan olmuş artık Yarın havale ederim parayı![]() ![]() Öğleden sonra Bankaya gidip çekersin; sonra da alıp yakarsın o kahrolası fotoğrafları![]() ![]() ![]() - Sağol baba Eeee Şey![]() ![]() Bi de kürtaj için 2 milyara ihtiyacım var![]() ![]() ![]() Adam artık iyice fenalaşır Boğuk bir sesle konuşur:- Kürtaj mı? Bi de hamile mi kaldın o çocuktan sen? ![]() ![]() ![]() - Aslında ondan değil ![]() ![]() Zenci bi çocuk vardı![]() ![]() Zaten o yüzden ayrılıyoruz ya![]() ![]() ![]() ![]() Adam bayılmak üzeredir Nabzı yükselir, tansiyonu düşer, artık inleyerek konuşmaktadır:- Biz seni oraya okumaya yollamıştık Sen ne haltlar çevirmişsin Allahım Nedir bu başımıza gelenler![]() ![]() Okulu bititir bitirmez Ankara'ya dönüyorsun, yoksa kırarım bacaklarını![]() ![]() ![]() - İstersen hemen dönebilirim babacığım Ben geçen yıl okuldan atıldım çünkü![]() ![]() ![]() Adam masanın üzerindeki soğuk su dolu sürahiyi başından aşağıya devirir ve ancak bu şekilde konuşmasını sürdürebilir: - Okuldan mı atıldın? Hani birlikte avukatlık yapacaktık, zilli? ![]() ![]() Eh ulan? Sen hele bi gel buraya Ben sana yapacağımı bilirim Evden dışarıya adım attırmıycam sana İlk isteyenle de evlendiricem![]() ![]() ![]() ![]() - O iş zor be baba Biliyorsun, moda oldu, artık evlenmeden önce eşler birbirlerinden sağlık raporu istiyorlar![]() ![]() Pek iyi bi rapor sunacağımı zannetmiyorum ben![]() ![]() ![]() - Allahım, çıldıracağım ![]() ![]() Bir de cinsel hastalıklar haaa![]() ![]() ![]() ![]() Kesin o zencidendir![]() ![]() ![]() - Çok pis arkadaşları vardi Bilmem artık hangisinden kapmışımdir![]() ![]() ![]() "Gümmm!" diye bir ses duyulur Adam kisa bir süre için kendinden geçmis ve arkaya devrilmistir; ancak hemen kendisini toparlayıp tekrar telefonu alır![]() - Hemen bu akşam dayını yolluyorum oraya Seni alıp gelecek Adresini ver bakiyim![]() ![]() ![]() - Mahmutpaşa Karakolu'ndayım ![]() ![]() Gelirken kefalet için de biraz para getirsin yanında![]() ![]() ![]() - Karakol mu? ![]() ![]() Bi de karakola mı düştün layyynnn? Ne yaptın?![]() ![]() ![]() ![]() - Dün kafam çok bozuktu, çok içmişim Araba kiralayıp dolaşmaya çıktım O kafayla Arnavutköy'de kokoreççi dükkanına girdim Ama neyse ki kimse ölmedi Dükkan sahibiyle kiralık araba firmasına biraz para vermek gerekir sanırım![]() ![]() ![]() Adam artık iyice fenalaşmıştır Hatta fenalaşmak ne kelime; adeta kahrolmuştur Telefonda kısa bir sessizlik olur Kız tekrar konuşmaya başlar :- Babacığım Sakın üzülme Bütün bunlar bir şakaydı Ben sadece sınıfta kaldığımı söylemek için aramıştım![]() ![]() ![]() Bunun üzerine adam sevinçle ve mutlulukla haykırır : - Canın sağolsun be güzelim, boşveeerrr Okul da neymiş? Hiç mühim değil, tatlıcanın sağolsun senin güzel kızım beniim!
|
|
Cevap : Sınıfta kalanlar bunu yapsın :D |
|
|
#2 |
|
black_R-O-S-E
|
Cevap : Sınıfta kalanlar bunu yapsın :Dwayy be kızdada ne zeka varmış ya ![]() ![]() 25ama olsun yinede ben babama böyle bişey yapmazdımm![]() teşekkürler güsel bi paylaşımdı
|
|