![]() |
Seni Düşünüyorum... |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Seni Düşünüyorum...Saat gecenin dördü Yoksa sabahın mı demeliyim? Ve hala seni düşünüyorum ![]() ![]() Seni düşünemediğim zamanlar; Elime bir gül alıyorum ve kokluyorum, Seni düşünebilmek için ![]() Ama, sahte bir gül ‘o an’ı ne kadar yaşatabilir ki? Seni düşünüyorum çünkü; yalnız geçmeyen tek dakikalarım onlar Seni düşünüyorum çünkü;acı çekmeden geçirdiğim tek an, işte bu zamanlar ![]() Seni düşünüyorum çünkü; aşkımı ilan edebildiğim, elini tutabildiğim, gözlerine doyasıya bakabildiğim ve “sen benimsin” diyebildiğim tek dakikalar ![]() Karışanım yok edenim yok Düşlerimde de karışsınlarda göreyim! Düşlerimde aşkım saklı, mutluluklarım ![]() ![]() Düşlerimde umutlarım saklı ve gülücüklerim Düşlerimde hayal kırıklığına yer yok Umutsuzluğada ![]() ![]() Bahtsızlığada ![]() ![]() Ve de en önemlisi; seni benden ayıran hiç kimseye yer yok ![]() Yalnız sen varsın, sen ![]() ![]() Düşlerimde bir de ne var biliyor musun? Boğazına düğümlenmiş bir mutluluk değil, Alabildiğine uçsuz bucaksız bir mutluluk ![]() İşte, benim düşlerim bunlar Düşlerim dediğime bakıpta küçümsediğimi sanma haa Onlar benim herşeyim Mutlu olabildiğim tek dakikalar ![]() Herşey sınırsız düşlerimde En başta sen ve ümitlerim Ve sonsuz bir mutluluk ![]() Gerçek dünya ise sınırlı Hayır!Gerçek dememeliyim, Yalan dünya Gül gibi gözüküp, dikenini batıran dünya ![]() Bir an güldüren, sonra; Gülmeyi unutturan dünya ![]() İnsana umut satıp, karşılığında; Mutluluk çalan dünya, Yarimi benden çalan dünya ![]() İşte böyle lanet bir dünya ![]() ![]() Bu dünyaya mı gerçek diyeyim? Yoksa, hıçkırıklar arasında gülmeyi mi deneyim? Ağıtı bırakıpta şarkılar mı söyleyim? Bunları ancak, düşlerimde yapabilirim, Seni düşünürken yapabilirim ![]() Seni düşünüyorum çünkü; böyle seninle birlikte olabiliyorum ![]() Seni düşünürken birşeyden çok korkuyorum “Aklımı yitirmekten” ![]() ![]() Eğer aklımı yitirirsem; Bir daha seninle birlikte olamam, Bir daha sana ulaşamam ![]() İşte benim düşlerim bunlar Sanal sevgilim! Kimse karışamaz düşlerime Kimse engel olamaz seni düşünmeme Sen bile ![]() ![]() Ben bile ![]() ![]() Seni düşünürken seni ne kadar çok sevdiğimi daha iyi anlıyorum ![]() Ve seni düşünürken seni daha da çok seviyorum ![]() Şu anda seni SENİ DÜŞÜNÜYORUM ![]() ![]() ![]()
|