![]() |
Yüreğim Ağır Gelmeye Başladı Yine.. |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Yüreğim Ağır Gelmeye Başladı Yine..Yüreğim ağır gelmeye başladı yine ![]() ![]() Hani yağdı ya kar dağlara, hani bulutlandı ya yine gökyüzü; kızardı, serildi, sarardı, serildi ya yine yapraklar ayaklarıma ![]() ![]() ![]() Yine çöktü erken ölümlerin sızısı içime, doğmamış çocukların kaygısı, olmamış doğumların sancısı ![]() İşte! Yine ağır gelmeye başladı yüreğim ![]() Benim hiç bitmeyen gitmelerim, kopmalarım, kaçmalarım başladı muzurca … İçimin en çocuk yerinde ![]() ![]() İşte! Yüreğim yine ağır gelmeye başladı bana ![]() Ayrılıktan kaçılmıyor ![]() ![]() İnsanı alıp başka yaşamlara atıyor sanki ![]() Güz! Git! Der gibi sanki! Git! Takıl düşen sarı yaprakların peşine… Git… Başka hayatların özlemlerini başka insanların ellerini atıyor gözünün önüne ![]() ![]() Başka bakışları, başka yaşanmışlıkları gülüşleri öpüşleri, yanışları atıveriyor insanın önüne hoyratça ![]() ![]() Ne o sığabilir kabuğuna ne de ben şimdi ![]() ![]() İnsanı dinden imandan eder derler ya; Hiç çekinmesi utanması yok bu mevsimin aynen öyle işte! İnsanı hayatından, düzeninden , canından eder bu güz mevsimi ![]() Yine ağır gelmeye başladı yüreğim işte! Dur durabilirsen bu yürekle şimdi ![]() ![]() Tevekkeli değil; geldi ya yine sonbahar ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Yüreğim Ağır Gelmeye Başladı Yine.. |
![]() |
![]() |
#2 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Yüreğim Ağır Gelmeye Başladı Yine..Biraz hüzünlü çok güzel:icononayli:
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Yüreğim Ağır Gelmeye Başladı Yine..yüreği ağır geliyomuş bırakta biraz hüzünlü olsun demi ama:) teşekkürler ilgin için |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Yüreğim Ağır Gelmeye Başladı Yine.. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Yüreğim Ağır Gelmeye Başladı Yine..Teşekkürler black_r-o-s-e Okuyan gözlerine sağlık ![]() |
![]() |
![]() |
|