|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ağlıyor, annem, gözlerimde, yaş, yok, yüreğim |
![]() |
Gözlerimde Yaş Yok Yüreğim Ağlıyor Annem!!! |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Gözlerimde Yaş Yok Yüreğim Ağlıyor Annem!!!Bu gece beni çok sev anne ![]() ![]() ![]() ![]() Gözlerimi kapattım gel ![]() ![]() ![]() ![]() Okşa saçlarımı,omzunda uyut beni ![]() ![]() Dalayım senle o sımsıcak anılara ![]() ![]() Götür beni en çok seninle olmak istediğim yarınlara ![]() ![]() Bu gece beni çok sev anne ![]() ![]() Yıllar önce bu gün yanımdaydın,sıcağındaydım ![]() ![]() Şimdiyse ben sıcak yatağımın soğuk hislerinde, Sen bilemediğim düşler ülkesinde ![]() ![]() Kalbim acıyor anne,ne yaptığını bilmez bir halde ![]() ![]() Sev beni anne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kucağına düşürdüm kalbimin sıcağını ![]() ![]() Bitanendim ya senin,hani ikinci baharın, Şimdi ben sonbaharda kup kuru bir dalım ![]() ![]() Okşamaya doyamadığın saçlarım,ellerine muhtacım ![]() ![]() Çimen renkte gözlerim,en çok sana benzeyenim ![]() ![]() ![]() Büyüdüm artık anne ![]() ![]() Zaman alıp götürsede seninle geçirdiğim günlerim en kıymetlim ![]() ![]() Sana laik olmaya çalıştım,bilmiyorum bunu ne kadar başardım ![]() ![]() Ama görmeni isterdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dualar ediyorum annem ![]() ![]() ![]() ![]() Direniyorum anne ![]() ![]() ![]() ![]() Çok ağlıyorum bazen kızarıyor gözlerimde ateşim çıkıyor ![]() ![]() Çoğu kez susup içime döküyorum senden kalanları ![]() ![]() Kızma anne gizliyorum gözyaşlarımı ![]() ![]() Ağlarsam biliyorum sende ağlarsın benimle ![]() ![]() Söz veriyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İçimdeki boşluğu dolduramıyorum ![]() ![]() Gelsen bu gece gelsen ![]() ![]() ![]() ![]() Sarılıp omzunda ağlayabilirmiyim ![]() ![]() Ben büyüdüm anne artık gelmeyeceğini anladım ![]() ![]() Hep küçük kalsaydım da bir gün çıkıp geleceğini sansaydım ![]() ![]() Susturuyorum basıyor içimi seller ![]() ![]() Gözlerimde yaş yok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|