Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gününe, sevgililer, özel

Sevgililer Gününe Özel

Eski 02-12-2008   #1
Gözyaşı
icon111

Sevgililer Gününe Özel

Bir dokunuşunla ruhum aşkı tadarBir bakışınla ruhum cenneti tadarŞimdi sıçaklığın bakışın yok vücudum daDurma kalbim yine ağlaYağmur ygar cok uzaklaraVerimi sadece ıssız sensiz toprağaZor bulmuştum seni dünyadaŞimdi ellerimden kayıp gittin çok uzak

Sevgililer öpüşürken neden gözlerini kapatırlar bilir misin? Çünkü gözleriyle değil de kalpleriyle görmek isterler Yani hissetmek isterler Ben de seni ruhumun derinliklerinde hissediyorum sevgilim çünkü seni çok seviyorum

Bana bir gunun 24 saat, bir saatin 60 dakika ve bir dakikanın 60 saniye oldugu ogretildi ama sensiz gecen bir saniyenin sonsuzluk kadar uzun oldugu ogretilmedi Yasamımızın her anında birlikte olmamız dilegiyle sevgilim

O KADAR GÜZELSIN KI YÜZÜNE BAKAMıYORUM TITRIYOR ELLERIM, ELLERINI TUTAMıYORUM DOLANıP SARMAK GELIYOR IÇIMDEN, SARAMıYORUM ÖYLESINE BAĞLANMıŞıM KI, SENSIZ DURAMıYORUM

BILIYORSUN HER GÖKKUŞAĞıNıN BITTIĞI YERDE BIR HAZINE SAKLANıRMıŞ ESKILER BÖYLE DER GÖKUŞAĞıNı TAKIP ETTIM GEÇENLERDE SENDE BITTI EN DEĞERLI HAZINEMSIN BENIM, CANıMSıN SEVGILILER GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN

BENI KARANLıKTAN AYDıNLıĞA, YALANDAN GERÇEĞE, ÖLÜMDEN ÖLÜMSÜZLÜĞE GÖTÜRDÜĞÜN IÇIN TEŞEKKÜRLER SENI SEVIYORUM DAHA NICE GÜNLERE HEP BIRLIKTE CANıM

SEVGILILER GÜNÜNDE BELKI YANıNDA DEĞILIM AMA DÜNDE, BUGÜNDE, YARıNDA YÜREĞIN KADAR YANıNDAYıM KENDINI YALNıZ HISSETTIĞINDE ELINI KALBINE KOY; BEN HEP ORDAYıM!

SANA YıLDıZLAR KADAR YAKıN OLMAK ISTERDIM HER BAKTıĞıNDA BENI GÖREBILMEN IÇIN, SANA BULUTLAR KADAR YAKıN OLMAK ISTERDIM ÜZÜLDÜĞÜNDE GÖZYAŞLARıNı YAĞMUR OLUP SILEBILMEK IÇIN, SANA SEN KADAR YAKıN OLMAK ISTERDIM KI BENI, SENI SEVDIĞIM KADAR SEVEBILMEN IÇIN SEVGILILER GÜNÜN KUTLU OLSUN BIRICIĞIM

YÜREĞIM HAFIF ıSLAKTıR BENIM KUYTU KÖŞELERDE AĞLAMAKTAN VE RENGI HAFIF UÇUKTUR KURUSUN DIYE KAÇ KEZ GÜNEŞE ASMAKTAN SEVGILILER GÜNÜN KUTLU OLSUN AŞKıM

Alıntıdır

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com