![]() |
Böyle Burun Yok Tam 14 Cm |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Böyle Burun Yok Tam 14 CmO'na pinokyo dede diyorlar ![]() ![]() ![]() ![]() Ordulu 80 yaşındaki Mehmet Gül, 14 santimlik burnu ile görenleri şaşırtıyor ![]() ![]() Kumru'ya bağlı Ortalar köyünde oturan ve çevresindekilerin ''Pinokyo Dede'' olarak hitap ettiği Mehmet Gül, 14 santimlik burnu ile ilgi çekerken, kendisinin bu durumdan pek şikayet etmediğini söylüyor ![]() Çocukken oyun sırasında düşüp burun kemiğini kırdığını, bu durumu ailesine söylemediği için zaman içinde burnunun sarktığını anlatan Gül, gençliğinde burnunun uzunluğunun kendisine rahatsız ettiğini, ancak şimdi önemsemediğini belirtti ![]() Bugüne kadar düzenlenen ''uzun burun'' yarışmalarına katılmadığını da kaydeden Gül, yarışmalara katılanların 8-9 santimetrelik burun ile birinci olduğunu duyduğunu ifade ederek, ''eğer ben katılsaydım kesin birinci olurdum, çünkü şimdiye kadar benden daha uzun burunlu birine rastlamadım'' diye konuştu ![]() _________________
![]() |
Cevap : Böyle Burun Yok Tam 14 Cm |
![]() |
![]() |
#2 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Böyle Burun Yok Tam 14 CmGazetede görmüştüm paylaşım için sağol gülgüzeli
|