![]() |
Güllerin Efendisi'ne En Güzel Güller.. |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Güllerin Efendisi'ne En Güzel Güller..![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yıllarca ufkuna bakan gözlerim, Cemalini ister , canım efendim ![]() Seni anlatmaktan aciz sözlerim, Her an erimekte , canım efendim ![]() Hayat eksenimin sonsuz odaĝı, ŎksÜz ve yetimlerin sıĝınaĝı, Sen sabah yıldızlarının ışıĝı, Sen şefkat elçisi , canım efendim ![]() Lahuti bir sefer olsa da gitsem ![]() ![]() ![]() Kumlara batsam , ayaĝına dÜşsem, GÜl Ravzan'a varıp kendimden geçsem, Sen sevda iksiri , canım efendim ![]() Ay yÜzlÜ , gÜzel sözlÜ hem sultanım, Fedadır can , canan ve bÜtÜn varım, Seninle olmaktır en gÜzel kararım, Sen gÜllerin şahı , canım efendim ![]() Buzlar erir içimde bitmez savaş, GönlÜmde bir hÜzÜn , gözÜmde yaş, Sensizlik içimde kordan bir telaş, Kalbimin barışı , canım efendim ![]() Alemlere rahmet rÜzgarısın sen, ![]() Selam sana ey yetimler padişahı Selam sana Ahmedi nefesli yar Eyyupça selam sana Selam sana ya Habiballah Selam sana ya Nebiallah Selam sana ya Resulallah ![]() ![]() Ya Resulallah Sen, sevmek için istenen Can, dudakta istenen Sevda ikliminin en güzel mevsiminin En güzel çiçeğisin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|