![]() |
Bana Birşeyler Anlat... |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Bana Birşeyler Anlat...![]() Bana birşeyler anlat ![]() ![]() ![]() Bana bir şey söyle kimseler duymasın,duyanlar inanmasın ![]() ![]() ![]() bir ben inanayım,mevsimlerden başla önce soğuk kış akşamlarında neler yaptığını anlat ![]() ![]() ![]() Sahi kış orda nasıl kar yağarmı ![]() ![]() ![]() Yağmurlar bardaktan boşalırcasına inermi şehrine ![]() ![]() ![]() Buz tutarmı yaşadığın yerlerde,gecelerinde ayaz varmı ![]() ![]() ![]() Üşüdüğünde bir ısıtanın oluyormu ellerini,yada uyuduğunda üstünü örten ![]() ![]() ![]() Hiç ağladığın oluyormu,kendini yanlız hissettiğinde ![]() ![]() ![]() ![]() Ağladığın zaman seni teselli etmeye çalışanlar oluyormu ![]() ![]() ![]() Nelerle avutuyorlar seni,benim gibi bakabiliyorlarmı gözlerine,sus ağlama değişleri benimki kadar içten olabiliyormu ![]() ![]() Sen üzüldüğünde senin kadar üzülebiliyorlarmı,yada eşlik edebiliyorlarmı üzüntüne, gözyaşına ![]() ![]() ![]() Yaşadığın yerde deniz varmı,sahilinde geziyormusun düşünerek ![]() ![]() ![]() Kimler geliyor aklına Oturuyormusun bir bankta,öylece izliyormusun denizi hiç ![]() ![]() ![]() Dalga sesleri ne anlatıyor sana,uzaklarda biri var diyormu ![]() ![]() ![]() Seni anan seni yaşayan ![]() ![]() ![]() Daldığında ne düşünüyorsun,o sahili çok severdi diye geciyormu aklından ![]() ![]() Bana gözyaşını,bana üzüntünü,bana düşünceni ve denizi anlat ![]() ![]() ![]() Oranın sonbaharları nasıl,yapraklar dökülüyormu kaldırımlara ![]() ![]() ![]() ılık rüzgarlar okşuyormu yüzünü,yanlızmı yürüyorsun yollarda keşke oda yanımda olsa dediğin oluyormu hiç ![]() ![]() ![]() Sen bana sonbaharlarını anlat ![]() ![]() ![]() Ya o bahar akşamları,gözlerin yıdızlara takılıyormu,ışıltısı gözlerini alıpta tatlı bir tebessüm bırakıyormu yüzünde ![]() ![]() Hangi yıldız daha çok hoşuna gidiyor,çoban yıldızımı,kutup yıldızımı yoksa kuyruklu yıldızmı ![]() ![]() Hangisine baktığında aklına ben geliyorum ![]() Kayan bir yıldız oluyormu mehtabını izlediğinde bir dilek tutuyomusun ![]() ![]() ![]() Tuttuğun dilek ne oluyor ![]() ![]() ![]() Bana bahar akşamlarında yıldızlı gecelerini anlat ![]() ![]() ![]() Yada herşeyi boşver ![]() ![]() ![]() Bana sendeki bensizliği anlat ![]() ![]() ![]()
|