![]() |
Duanın gücü |
![]() |
![]() |
#1 |
JOKER
|
![]() Duanın gücüKüçük çocuk deniz kenarına oturmuş, gözlerini de ilerdeki bir noktaya dikmişti ![]() ![]() ![]() ![]() Küçük çocuk, başını çevirmeden: "Ama rüzgârlı," dedi ![]() ![]() Adam, çocuğun yanına oturup: "Eğer biraz genç olsaydım, yüzüp onu alırdım," dedi ![]() ![]() Küçük çocuk, ona cevap vermedi ![]() ![]() ![]() ![]() Çocuk, büyük bir sevinçle: "Dua etsem topum geri gelir mi," diye sordu ![]() "Allah isterse eğer, ona öğretir," dedi ihtiyar ![]() ![]() Küçük çocuk, yaşlı adamın sözlerini biraz düşündükten sonra, her okuduğunda dedesinden bahşiş kopardığı duaları art arda sıraladı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Akşam üstü hava biraz daha sertleşti ![]() ![]() ![]() ![]() Yaşlı adam, hep aynı balıkçıdan alışveriş yapardı ![]() "Avınız inşallah iyi geçmiştir," dedi ![]() ![]() Sandaldaki adam, bir kova içindeki balıkları gösterip: "Zaten ancak o kadarcık tutmuştum," dedi ![]() ![]() "Dua etmeyi denediniz mi?" diye atıldı çocuk ![]() Balıkçı için her şey tesadüftü ![]() ![]() ![]() ![]() "Dua ha! ![]() ![]() "Tutamasanız bile, duaların sevabı size yeter," dedi çocuk ![]() ![]() Balıkçı, böyle bir sözü ilk defa duyuyordu ![]() "Ben de yeni öğrendim," diye gülümsedi ![]() ![]() Çocuk, bu sözlerden çok hoşlanmıştı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Öğretmenlerin hakkı hiç ödenmez," dedi ![]() Küçük çocuk, rüyada olmalıydı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Bir daha benden izinsiz gezmek yok," dedi ![]()
![]() |
Cevap : Duanın gücü |
![]() |
![]() |
#2 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Duanın gücüduaların sevabı size yeter emeğine sağlık güzel bi paylaşımdı ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Equinox
![]() |
![]() Cevap : Duanın gücüfarketmesekte bizlerin hayatındada benzer şeyleri yaşıyoruz besmele ile dua ile başladığımız her iş mücize şekilde oluveriyor ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
kutlubyr
|
![]() Cevap : Duanın gücüYüreğimin yarısının, bir kolumun , bir bacağımın, nefesimin yarısının gittiği şu günlerde dualarım herşeyim ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|