|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ne gidişin sildi seni ne de vefasızlığınyalancı |
![]() |
Ne Gidişin "SiLdi" Seni, Ne de "VefasızLığın(Yalancı) |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Ne Gidişin "SiLdi" Seni, Ne de "VefasızLığın(Yalancı)Söylenmeyen sözlerin ağırlığı, demir balyalar gibi çöktü yüreğime ![]() ![]() ![]() Bir yanardağ misali gönül dağım! Hani bazen diyorum ki patlasa bu yanardağ! ![]() ![]() ![]() Dökse içindeki her şeyi dışarı! ![]() ![]() ![]() Boşalsa! ![]() ![]() ![]() Rahatlasa artık! ![]() ![]() ![]() Sonra duruyorum ![]() ![]() ![]() Sonra susuyorum ![]() ![]() ![]() İçimden çıkan lavların etrafı yangın yerine çevireceğini düşününce kilit vuruyorum dilime ![]() ![]() ![]() ![]() "Yan!" diyorum içime! ![]() ![]() ![]() "Sadece sen yan!" Ve "Dayan!" diyorum gönlüme! ![]() ![]() ![]() "Herkes mutlu olsun! Sen dayan! ![]() ![]() Dayan be gönlüm! ![]() ![]() ![]() Dayan ki, elbet birgün görecektir sevgili arşa yükselen alevlerini ![]() ![]() ![]() Dayan ki, elbet bir gün sende açan alev kırmızısı güllerin kokusu yâre ulaşacaktır ![]() ![]() ![]() Dayan ki bir gün alevlerin, sevgilinin gözyaşıyla buluşacaktır ![]() ![]() ![]() Dayan gönlüm! ![]() ![]() ![]() Seni de elbet bir anlayan olacaktır! ![]() ![]() ![]() Dayan be gönlüm! ![]() ![]() İçine akıttığın gözyaşınla bile sitem etme sevgiliye! ![]() ![]() ![]() Derdini başına tac et "Sevgiliden geldi ![]() ![]() ![]() ![]() Ve dayan, sorma "İçime bu yangını salıp da nereye gitti?" diye! ![]() ![]() ![]() Sen sevgine sadık ol, o seni sevmese bile! ![]() ![]() ![]() Dayan be gönlüm! ![]() ![]() ![]() Bîçâre değilsin Yaradan sana yâr ![]() ![]() ![]() Kimsesiz değilsin, yanında "Kimsesizler kimsesi" var! ![]() ![]() ![]() Biliyorum! Sığmazsın hiç bir yere bu sevdayla, dünya sana dar! ![]() ![]() ![]() Ama dayan gönlüm! ![]() ![]() Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahı var! ![]() ![]() ![]() Dayan be gönlüm! ![]() ![]() ![]() İçindeki aleve attığın tohumları gözyaşınla yeşert! Dayan ki her şey bitecek bir gün, kalmayacak ne gam ne dert! ![]() ![]() ![]() Alev kırmızısı güllerden der demet demet ![]() ![]() ![]() Bil ki! ![]() ![]() ![]() Bil ki bir gün mutlaka bitecek bu hasret!!!
|