Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gömdüm, kalbimi

**Kalbimi Sana Gömdüm**

Eski 02-11-2008   #1
gülgüzeli

**Kalbimi Sana Gömdüm**

Kalbimi taşa vurdum
Sukut dehlizlerinden amansız bir yalnızlığa açılan kapıyı buldumTüm ağırlıklarımı bırakıp,kelebeklere yasladım kalbimiŞarkılarda hiç söylenmeyen nakaratların peşine düştümUyandığımda eskittim zamanı ve aşksızlığı miras aldım firavunlardan

Kalbimi mağaraya gömdüm…

Kalbimi umuda vurdumGözküyüzünde gezinen meleklerin ellerini buldumHırçın dalgalara savurdum kendimi

Şehirlere kol kanat geren kalelere sığındımZamansız vurgunların eşkiyalığı paye biçildi gözlerimeSavaşlardan kaçtımKılıçlardan yoruldumYine de inadına yılgın surlara kızgın yağ oldum

Kalbimi surlara gömdüm…

Kalbimi aşka vurdumSeni buldumVermeden almanın anlamına sürüklendim hiçlik boyunca

Kırıldım…

Kırıldıkça ağladı gözlerimAğladıkça ağardı gözlerimSessiz türküler söyledimSessiz ve sensizUyuyamadı gözlerimBir kabusa arka çıktı,gidenlerin ardına saldığım harflerBir kabusa arka çıktı,gidenlerin ardına saldığım harflerİhanetlere güldüm…Kalbime güldüm…

Kalbimi gözyaşına gömdüm…

Kalbimi gözlerine vurdumDertlerime merhem buldumDolaştığım çöllerde kayboldumKendimi vahalara savurdumSavruldukça yandı dudaklarımSana hiç hasret söyleyemedimHiç açamadım kalbime gözlerinin nakşettikleriniSeni kendim bile bilmeden sevdim

Kalbimi sabra gömdüm…Sevgilim…

Kalbimi sana vurdum…
Ben’i buldum…
Kalbimi sana gömdüm

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com