![]() |
Unutmam Demiştin İki Yıl Önce..! |
![]() |
![]() |
#1 |
rock_alltime
|
![]() Unutmam Demiştin İki Yıl Önce..!Unutmam demiştin, iki yıl önce,
İki gün geçmeden, unutuverdin ![]() Sever görünürdün, sevmedin bence, Gelecek yıllarda, üzmekmiş derdin ![]() Caddeler, sokaklar, yollar yabancı, Umut sofrasını, topladı hancı ![]() Hüzün gemisine, hasretin öncü, Ömrümün çarkını, bozmakmış derdin ![]() Binbir umut ile, beklerim hergün, Ufuklar karanlık, bulutlar yorgun ![]() Ayrılık elinden, yediğim vurgun, Altında ruhumu, ezmekmiş derdin ![]() Ot bitti, gönlümün, eşiklerinde, Yatarım hasretin, döşeklerinde, Gurbetin iğneli beşiklerinde, Çile süzgecinden, süzmekmiş derdin ![]() Sırtıma yükledin, yar efkârını, Dağıma yağdırdın, hasret karını ![]() Ömrümün mutluluk, sayfalarını, Yırtarak hüzünle, yazmakmış derdin !! ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Unutmam Demiştin İki Yıl Önce..! |
![]() |
![]() |
#2 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Unutmam Demiştin İki Yıl Önce..!Yüreğine sağlık harikaydı ![]() ![]() Ufuklar karanlık, bulutlar yorgun ![]() Ayrılık elinden, yediğim vurgun, Altında ruhumu, ezmekmiş derdin ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
rock_alltime
|
![]() Cevap : Unutmam Demiştin İki Yıl Önce..!Ben de çook beğendimm ![]() ![]() Zamanını ayırdığın için ben tşk ederim Gülgüzeli ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Unutmam Demiştin İki Yıl Önce..!Ne demek sen böyle harika paylaşımlarda bulunursun da ben vakit ayırmam mı:) tekrar teşekkür ediyorum cidden çok güzel bi paylaşımdı! |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
rock_alltime
|
![]() Cevap : Unutmam Demiştin İki Yıl Önce..!Çook tşk ederim cnmm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tekrar çoook saoll ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Unutmam Demiştin İki Yıl Önce..!:)) gir gir Hakettin:) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Unutmam Demiştin İki Yıl Önce..!Çok güzel gerçekten ama şu iki satır beni çok düşündürdü Unutmam demiştin, iki yıl önce, İki gün geçmeden, unutuverdin
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
rock_alltime
|
![]() Cevap : Unutmam Demiştin İki Yıl Önce..!Artık çok geç girdim bile ![]() ![]() Beğenmene çook sevindim Gözyaşı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Unutmam Demiştin İki Yıl Önce..! |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Unutmam Demiştin İki Yıl Önce..!valla çok ilginç bir söz gülgüzeli ama derst çıkarmak gerekirse iki yıl sevmiş iki günde ayrılmış unutulmuş başka bir açıklama bulamıyorum senin bi fikrin var mı |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Unutmam Demiştin İki Yıl Önce..!Gözyaşı ben fikrimi yazacak olsam sanırım artık sabahı buluruz:) en iyisimi kalsın ![]() ![]() ![]() ![]() bu arada iyiki fikrimi yazmayım dedim yani:)) |
![]() |
![]() |
|