![]() |
Dolmuş ve otobüs Anıları, Sizin de varsa alta ekleyin :) |
![]() |
![]() |
#1 |
|
Dolmuş ve otobüs Anıları, Sizin de varsa alta ekleyin :)1) Ankara'da, cok sıcak bir gunde, dolmuştaki bir kokona yelpazesiyle - "Şöfeer bey klimayı acar mısınız cok sıcak olduu" demisti ![]() ![]() 2) Sahil yolundan bostancı istikametinde gitmekte olan dolmuşa yasli bir bayan biner ![]() ![]() ![]() ![]() - Pardon beyfendi, rahatsız ediyorum ama suradan bir suadiye uzatırsanız cok memnun olurum ![]() - Tabi hanfendi, ne rahatsızlıgı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Pardon şöför bey, mumkunse musait bir yerde indirir misiniz? şöför saga yanasır ve kapıyı acar fakat arac hala yavasca hareket halindedir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Ulan pezevenk parasutle mı inicez! 3) Yolcu: - Mükemmel bir yerde inebilir miyim? (yolcunun kafası karşık sanırım, kendisi de dolmuştakilerle güler söylediine) Şöför kadını indirirken: - Buyrun size layık değil ama! 4) Yolcu musait bi yerde inmek ister ama dili surcer; - Musait bi yerde iner misiniz? Şöför : - Niye sen mi kullancan 5) Rumeli-Hisarüstü otobüsüyle taksim'e dogru gidiyoruz ![]() - Kaptan orta kapıyı rica edebilir miyim?? Bizim soför olaya hakim: - Tabi abi ayıp ettin ![]() ![]() 6) (Mekan bornova-evka 4 otobüsü / izmir) otobüs tıklım tıklımdır ve arka kapıya kadar ilerlemek imkansızdır ![]() ![]() ![]() ![]() - Şöför bey ön kapıyı açar mısınız? - Niye hava mı alcaanız? 7) Ankarada otobüslerin kartlı değil biletli olduğu bir dönem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Afedersiniz şöför bey biletim yok, acaba ineceğim duraktan alabilir miyim? Şöför:- Istersen yolculara bir sor ![]() ![]() ![]() Adam: - Afedersiniz yolcular biletim yok, acaba inceğim duraktan alabilir miyim ![]() |
![]() |
![]() |
|