Perde Kapandı...Film Bitti... |
|
|
#1 |
|
zeynoo
|
Perde Kapandı...Film Bitti...Bizim sevda filmimiz sonuna geldi sevdigim…perde kapandı ![]() ![]() ![]() Haykırışlarımı , yalvarışlarımı duymadın ki hiç… hep olucam sandın hayatında ![]() Bu yalvarışlar sonsuza dek sürücek![]() ama olmadı değilmi? Tıpkı sen gibi benimde sabrım tükendi![]() ! SEVDAM mı? Onu sorma … ne alemde olduğunu bende bilmiyorum… yüreğimle haşır neşir değilim bu aralar ![]() darılmıs bana … atmıyor eskisi gibi… hani bazen agzında hissedersin kalbinin attığını , hani bi başka çarpar ya yüreğin ; ben artık hiç öyle olmuyorum… eskisi gibi bakmıyorum bile resimlerimize… gözlerini , güsel günlerimizi hayal etmiyorum… Etsem neye yararki… söylemiştim ;“Bu gidiş bitişimizdir…”demiştim…ama sen duymadın değilmi…duymak bile istemedinki… ama bak bittik… BİZ diye bir şey kalmadı artık…TÜKENDİK… sen ve ben iki yabancıyız ![]() ![]() Hatta belkide başka ellerde ısıtıyorsun ellerini…başkasının gözlerine bakıyorsun “ben” gibi…Ben mi ? dedim ya beni sorma… Bıraktıgın gibi yim işte… değmedi ellerim başkasının ellerine… başkasının kokusunu çekmedim içime… Çekememde… ben sen değilimkii… Kolay mı öle geçmişe çizik atmak?Hiç yaşamamış saymak … ?demek senin için çook kolay… Öyleyse sen yaşa bensiz , ama benden isteme… kıramam seni bilrsin ama bunu da yapamamki… gitmek istiyorsan gideceksindir zaten…Öyle sebep arama… “Bittik “ de GiiiT… her zamanki gibi beni hiiiiiç düşünme… ![]() Ağlamıyorum bakma öyle gözlerimin taa içine… Üzülmüyorumki gidişine… Hadiii gideceksen Giitt… uzaamasın bu veda sahnesi…![]() sadece canım yandı azıcık… Bak haykırmıyorum, isyan etmiyorum Kal demiyorum… Çünkü ayrılmak istiyorum dediğin andan itibaren ben “Yaşamıyorum…![]() ” Elveda bitanem ![]() ![]() Yüreğim senin yüreğinle![]() ![]() ![]()
|
|
|
|