![]() |
Ayrılık Yorgundu GözLerinde |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Ayrılık Yorgundu GözLerinde![]() Uzun direkli gemiler ayırdı, Hasret boyu dalgalar kopardı bizi bizden ![]() Rıhtımlar göz yaşlarına boğuldu sen giderken ![]() İnce bir duman gibi kayboldu gemi ![]() Bir tek kırmızı gül ,dudakların gibi, Sana olan aşkımdı anlatamadığım ![]() Damarlarımdaki kanla verdim rengini ![]() Öyle güzeldi ki, koparmaya kıyamadım ![]() Solmasın bizim gibi ![]() Sana ilk el sallayışım bu
![]() İlk veda edişim, belkide son ![]() Göz yaşlarımı göremezsin bakma yüzüme ![]() Kalbime akar yaşlarım,ağlamıyorum desem de ![]() Şimdi ayrılık zamanı, Kelimeler boğazıma düğümleniyor ![]() Sana hiç kal demedim,yinede diyemiyorum ![]() Gidiyorsun nasılsa ![]() Seni hiç sevdiğimi de söylemedim ![]() Artık duymasanda söylüyorum ![]() Sevdim işte ![]() Kısacık mı sürdü beraberliğimiz ![]() Yoksa çok mu uzun, Yinede güzeldi ya olsun ![]() Paylaştığımız bir yudum mutluluk, Bir yudum sevgi ![]() Sanki en büyük zenginlik gibi ![]() Yokluklar cebimizdeki para, Acılar banka hesabımız ![]() Yinede sevgiyle mutlulukla doydu karnımız ![]() Küçük ,küçücük mutluluklardı aradığımız ![]() Bir tahta masa, iki iskemle ,bir sıcak çay ![]() Baş başa içtiğimiz,belki bir kadeh rakı ![]() Sonra,sevişmelerimiz ![]() Böyle mi bitmeliydi her şey , böyle mi sona ermeliydi ![]() Hiç bir şey söylemeden Kızmanı istedim ,bağırmanı ,haykırmanı ![]() Gözlerinde ki bir kaç damla yaşı göremedim ![]() Arkanıı dönüp giderken ![]() Belki sende ağlıyordun benim gibi ![]() Gizliden , gizliden ![]()
|