![]() |
Sessiz Bestelerim Unuttu Seni.... |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Sessiz Bestelerim Unuttu Seni....Sessiz bestelerimle seni anlatıyorum Yasamak isteyipte yasayamadıklarım adına Belkide ömür boyu yasayamayacaklarımla Şarkılar cıgırdıkca sende kendimi bulmayı ümit ediyorum Duymak isteyipte duyamadıklarımla Bilmeyecegin notaların arasında sana olan özlemimi dile getirirken Anlıyacagını hayal ediyorum Hayallerimi deryalarda arıyorum Yıldızlar kadar uzak,bi o kadarda ırak bana Dört duvar arasına hasedilmis yüreğimi kurtarmaya calısıyorum Çürüdüğünü bilip kahrolarak,yokolarak Sana olan serzenişlerimi haykırdıkca Haykırdıklarımla beni yalnızlığa hapsediyorsun Mühebbet olmus yüreğimin sessiz cıglıklarına Bir kilitte sen vuruyorsun Belki artık sana değil ümide beste yapmalıyım Sensiz mutlu olacagım kanısını benimseyerek Belkide sensiz nefes almalıyım Nefessiz kalıp hayat bulmaya calıstıgını bilerek Gülmeliyim herseye inat Yüzündeki tebessümleri hüzüne cevirerek Doya doya yasamalıyım Benden caldıgın umutlarımı kusturarak Ve sendeki emanetimi almalıyım Seni ebedi yalnızlığına gömerek
|