![]() |
Kendinizi Olduğunuz Gibi Sevin! |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Kendinizi Olduğunuz Gibi Sevin!Kendinizi olduğunuz gibi kabul etmeniz gerektiğini anladığınızda ve bunun için çaba harcadığınızda, hayatınızı değiştirme gücünü elinize almış olacaksınız ![]() Mezura Kliniği psikoloğumuzun çok hoşuma giden bir yazısını sizlerle paylaşmak istedim ![]() Hayatımızda kurduğumuz en önemli ilişki kendimizle kurduğumuz ilişkidir ![]() ![]() ![]() ![]() Öncelikle dürüst olmalıyız Kendimize genellikle nutuk çekeriz, kendimizi yargılar hatta bazen cezalandırırız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Değişmek için ilk adım, farkındalıktır ![]() ![]() Eğer insanların çoğu gibiyseniz, daha düz bir karnınız, daha küçük bir burnunuz, daha küçük kalçalarınız olmasını, daha akıllı, daha kültürlü olmayı, daha heyecanlı bir hayatınız olmasını isterdiniz ![]() ![]() ![]() ![]() İyi insan olmanın sırrı Herkes birtakım konularda kendine güvensizdir, kendine karşı gereğinden sert davranır ve kendini sevmek için mücadele eder ![]() ![]() Kendimize nasıl davrandığımızı fark edince, bunu değiştirme gücünü de kazanmış oluyoruz ![]() ![]() ![]() Kendini kabullenmeye ilk engel, sevginin kazanılması gerektiğine inanmaktır ![]() ![]() ![]() ![]() En yakın arkadaşınıza ``Kilo verene kadar seni sevemem ![]() ![]() Hiç kendini pek iyi hissetmeyen birine gidip ona iltifatta bulundunuz mu? Hoş bir şey söylediğinizde, o kişinin gözlerindeki pırıltıyı, yüzündeki ışıldamayı fark ettiniz mi? Aynı şey kendinize iltifat ettiğinizde de gerçekleşir ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Kendinizi Olduğunuz Gibi Sevin! |
![]() |
![]() |
#2 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Kendinizi Olduğunuz Gibi Sevin!Teşekkürler şengül abla okuyan gözlerine sağlık ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Kendinizi Olduğunuz Gibi Sevin! |
![]() |
![]() |
#3 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Kendinizi Olduğunuz Gibi Sevin!ne demek ,tüm paylaşımlarını takip ediyor zevkle okuyorum ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|