![]() |
>>>Korktuğun Kadar Seviyorsundur<<< |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
>>>Korktuğun Kadar Seviyorsundur<<<Ne kendimi tanıyorum ne hissettiklerimi,
Senin geldiğin günden beri ![]() ![]() ![]() Habersizce nasıl girdin bu kalbe sahi? Ne kalbimi ellerine verebiliyorum, Nede bu kalpten çıkarabiliyorum seni ![]() ![]() ![]() Seviyorum seni diyemediğimsin, Seni seviyorum larına cevap veremediğimsin ![]() ![]() ![]() Bu aşkın ne saltanatını sürebiliyorum, Ne acısını çekebiliyorum ![]() ![]() ![]() Sevmekten, sevilmekten Sevdayı, aşkı yaşamaktan korkuyorum ![]() ![]() ![]() Yaşam nasıl ölümle güzelse, Aşkımda korkumla özel ve güzel ![]() ![]() ![]() Seni hem kazanmaktan korkuyorum, Hem kaybetmekten ![]() ![]() ![]() İki zıt cem eder mi bir yürekte? Hem benim olmandan korkuyorum, Hem başka yüreklere konmandan ![]() ![]() ![]() Beni unutmanı diliyorum, Öte yandan bu ihtimal canımı yakıyor ![]() ![]() ![]() En çok da korktuğum kalbimi teslim edip, Geri almak zorunda kalmak ![]() ![]() ![]() Sonunda o hazin son varsa, İstemiyorum bu vuslatı ![]() ![]() ![]() Bitecekse bir gün istemem bu aşkı ![]() ![]() ![]() Olacaksa sonsuz olmalı, Hem vuslatımız hem aşkımız ![]() ![]() ![]() Ama bilirim sonsuzluk Allaha mahsus Yalvarsak aşkımızı dareynde daim eder mi Mevlamız? Olacaksa hem dünyevi hem uhrevi olmalı sevdamız ![]() ![]() ![]() Aşk yalan dünyaya aitse, Mekanının yalan olduğu gibi yalan olur ![]() ![]() ![]() Gerçeği istiyorum zehir zemberekte olsa, Yalansa aşk istemem bir gün yok olur ![]() ![]() ![]() Aşk denen meçhul yalansa da korkuyorum gerçekse de Sonu ayrılıksa da vuslatsa da ![]() ![]() ![]() Korktuğun kadar seviyorsundur ![]() ![]() ![]() Korkun alevlendikçe arttıkça, Ziyadeleşir, yücelir sevgin de aşkın da ![]() ![]() ![]() Ben öyle korkuyorum ki ![]() ![]() ![]() Ne anlatabiliyorum aşkımı, Ne söyleyebiliyorum sevgimi ![]() ![]() ![]() Bu olmalı ölümüne dedikleri ![]() ![]() ![]()
|