![]() |
Beni Sensiz Bırakma Olurmu? |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Beni Sensiz Bırakma Olurmu?Beni Sensiz Bırakma ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tek kanatlı,solgun düşlerimi, yüzünde kanayan o kutsal ışıkla aydınlatan sonsuzluk melegim ![]() ![]() ![]() Sana Neyi AnLatayım ![]() ![]() ![]() ![]() Sadece bunu söyleyip susmak isterdim ![]() ![]() ![]() ![]() Çünkü canım acıyor ![]() ![]() ![]() Konuştukça, arzuladıkça, özledikçe, en kötüsü yaşadıkça canım acıyor ![]() ![]() ![]() Şimdi burada degilsin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sadece sen oldugun için sevdigimi söyleyebilseydim ![]() ![]() ![]() Ne zaman sevgine acıksam kendi kalbimi yedim ![]() ![]() ![]() Aşkımı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seni yollarca, şehirlerce uzagından sevdim ![]() ![]() ![]() Seni kelimelerce, şiirlerce yakınından sevdim ![]() ![]() ![]() Seni,dünya üzerinde sanki ilk kez benim için kalemi eline alıp yazdığın mektuplarca sevdim ![]() ![]() ![]() Seni umutsuzca, beklentisizce, hayallerce uzagından sevdim ![]() ![]() ![]() Anlamadın mı artık,varlıgım sana acı vermek için degil, sadece seni sevebilmek için ![]() Hala seninle geçireceğim anların telaşıyla, tüketir gibi yaşıyorum sensiz geçen günlerimi ![]() ![]() ![]() Sanki birlikte yazılmış kaderimizin sayılı dakikalarından an çalıyorum ![]() Öyle birikmişsin ki içimde ![]() ![]() ![]() Seni yaşamakla tüketmem mümkün degil ![]() İçime çektikçe çogalıyorsun sevgili ![]() ![]() ![]() Sevgilim, beni sensiz bırakma olur mu? Çünkü sen nereye gidersen git, ben oradayım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Benim senden başka bir gerçeğim yok ![]() Sende yaşıyorum ben sadece ![]() ![]() ![]() Senin kalbinin topraklarında yaşıyorum ben ![]() Beni sensiz bırakma olur mu? ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Beni Sensiz Bırakma Olurmu? |
![]() |
![]() |
#2 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Beni Sensiz Bırakma Olurmu?Çok Güzel ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Beni Sensiz Bırakma Olurmu? |
![]() |
![]() |
#3 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Beni Sensiz Bırakma Olurmu?Teşekkürler Gözyaşı vakit ayırdığın için ![]() |
![]() |
![]() |
|