![]() |
Adminler Ek İş Yaparsa:)))) |
![]() |
![]() |
#1 |
zeynoo
|
![]() Adminler Ek İş Yaparsa:))))manavlık:Taze topicler burda gel gel gel ![]() Minübüsçülük:Verilmeyen teşekkür kalmasın ![]() Otobüsçülük:Orta konular boş lütfen ilerleyelim yeni üyeler beklemesin İnşaatçılık:Topicler yerleştirildimi,Hadi serverleride taşıyın ![]() Psikologluk:Anlıyorum ama sizde moderatörleri dikkate almalısınız ![]() Doktorluk:Hadi konuyu getirin üyeyi kaybediyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() Polis:Hadi üyeyi yakalayın ![]() ![]() Öğretmenlik:Evet konuyu şurdan açıyoruz ![]() Çöpçü :Evet gereksiz mesajları ve konuları siliyoruz :43:43:43:43:43:43 |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Adminler Ek İş Yaparsa:)))) |
![]() |
![]() |
#2 |
Equinox
![]() |
![]() Cevap : Adminler Ek İş Yaparsa:))))adminleri epey takıntı yaptınız dur bakalım hayırlısı:iconsiritik: ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
zeynoo
|
![]() Cevap : Adminler Ek İş Yaparsa:))))forumdan uzaklaştırılmam yakındır:sm_sleep: tşkler equınox ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
black_R-O-S-E
|
![]() Cevap : Adminler Ek İş Yaparsa:))))Doktorluk:Hadi konuyu getirin üyeyi kaybediyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() en çok buna bayıldım ya ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Adminler Ek İş Yaparsa:))))Psikologluk:Anlıyorum ama sizde moderatörleri dikkate almalısınız ![]() en yakın bu galiba ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
zeynoo
|
![]() Cevap : Adminler Ek İş Yaparsa:))))rica ederim black_R-O-S-E ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|